Με σκόρερ τον Ξανθόπουλο στο 80’, η ΑΕ Εύοσμου πήρε μια σπουδαία νίκη στην Άσσηρο, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 0-1 για τα play off της Α’1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε νωθρά για τις δυο ομάδες, με την Άσσηρο να απειλεί με τον Παραλίκη σε 15’ και 19’ αλλά τον Αργυρόπουλο να είναι σε ετοιμότητα. 

Στο 35ο λεπτό το σουτ του Λάμι μπλοκαρίστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυναμικά, με τον Αχαλινοπουλο διανύει όλο το γήπεδο στρώνοντας την μπάλα για τον Τσέλα ο οποίος με ένα σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας, ενώ στο 65’ το μακρινό σουτ από τον Περτσιούνη δεν βρήκε στόχο.

Στο 73’ ο Ξανθόπουλος έστειλε την προειδοποιητική του βολή χάνοντας μια καλή ευκαιρία, στο 80ο λεπτό όμως δεν συγχώρησε και έστειλε την μπαλα στα δίχτυα από κοντά για το 0-1, όντας ο χρυσός σκόρερ της ομάδας μας.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η ΑΕ Ευόσμου πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα. 

Το σύνολο του Τσουκαλίδη στρέφει πλέον την προσοχή του στο παιχνίδι της χρονιάς και τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γήπεδο της Τούμπας (27/3).

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ:Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος,Τανγκου,Κυριακίδης,Μαργαρίτης,Περτσιούνης, Τρόκας, Ξανθόπουλος,Λάμι ,Ντοκου,Τσέλα.

Έπαιξαν επίσης: Πολίτης, Σαπουντζής, Αντωνακόπουλος, Καρατζάογλου.