1.Ποιο θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

Το ποδόσφαιρο όσο περνάνε οι καιροί γίνεται ολοένα και πιο γρήγορο. Έτσι σε ομαδικό επίπεδο η μετάβαση από επίθεση σε άμυνα και από άμυνα σε επίθεση είναι στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Από την άλλη σε ατομικό επίπεδο σημαντικό ρόλο έχει η πρώτη επαφή με την μπάλα, καθώς κερδίζεις χρονο για την επόμενη απόφαση σου με την μπάλα καθώς επίσης και το γρήγορο οδήγημα με την μπάλα στα πόδια.

2.Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 5. Από μικρός μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ.

3.Αγωνιστικά κάνοντας την αυτοκριτική σου, ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο και πιο το αδύνατο;

Θεωρώ πως το δυνατό μου σημείο είναι η συγκέντρωση κατά την διάρκεια ενός αγώνα και οι σωστές αποφάσεις που παίρνω. Γενικά πιστεύω ότι παίζω πολύ μυαλωμένα. Από την άλλη θα ήθελα να βελτιώσω το ταχυδυναμικό κομμάτι.

4.Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά;

Πρώτα από όλα εύχομαι να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω κοβιντ19.Απο κει και πέρα μακάρι να ξανά μπούμε στα γήπεδα και με υγεία πρώτα από όλα να κάνουμε όλοι αυτό που αγαπάμε!

5.Τι σημαίνει για εσένα αυτή η ομάδα;

Είναι η 2η χρόνια μου στην ομάδα και πραγματικά από την 1η στιγμή δέθηκα με τον σύλλογο. Αγαπώ τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα από τους συμπαίκτες μέχρι τον φροντιστή και θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ που είναι κοντά μας κάθε στιγμή και μας στηρίζουν συνεχώς σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που είναι πρωτότυπη για τα ερασιτεχνικά δεδομένα, να έχουμε δηλαδή ομάδα με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 17 έτη.

6.Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην ζωή σου;

Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο αγαθό στον κόσμο είναι η υγεία. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα και για κανένα αντάλλαγμα

7.Καλύτερος συμπαίκτης;

Καλύτερος συμπαίκτης εξαιτίας της μακροχρόνιας φιλίας που δημιουργήθηκε μέσω του ποδοσφαίρου από το 2008 μέχρι σήμερα είναι ο Κωνσταντίνος ο Βαλαβάνης.12 χρόνια συμπαίκτες δεν είναι λίγα.

8.Το ίνδαλμα σου;

Το ίνδαλμα μου είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Μπορούσε να παίξει αρκετές θέσεις στο γήπεδο εξίσου καλά, είχε απίστευτη τεχνική κατάρτιση και αποτελεί πρότυπο για μένα καθώς αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση.

9.Το ταξίδι των ονείρων σου;

Από μικρός ήθελα να ταξιδέψω στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη. Διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικός κόσμος που σίγουρα θέλω να γνωρίσω.