1.Ποιο θεωρείς ότι είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

Πιστεύω πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κυριαρχεί το γρήγορο και απλό παιχνίδι. Αυτό είναι που προσπαθούμε να πετύχουμε και εμείς στην ομάδα.

2.Σε ποια ηλικία και γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 7 ετών διότι αυτό ήταν το άθλημα που παρακολουθούσα συνέχεια στη τηλεόραση.

3.Αγωνιστικά κάνοντας την αυτοκριτική σου, ποιο θεωρείς ότι είναι το δυνατό σου σημείο και πιο το αδύνατο;

Θεωρώ ως δυνατό μου στοιχείο τη τακτική μου με την μπάλα αλλά και την ταχύτητα μου. Σίγουρα υστερώ στην δύναμη, που όμως είναι κάτι που δουλεύω και πιστεύω να το βελτιώσω με τη πάροδο του χρόνου.

4.Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τη νέα χρονιά;

Αυτή τη στιγμή προτρέχει η υγεία όλων μας , όταν όμως  με το καλό τελειώσει αυτή η ιστορία του Covid19 και ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πιστεύω πως σύμφωνα με τη δουλειά μας στη προπόνηση, θα καταφέρουμε , όπως και πέρσι, να παραμείνουμε στην κατηγορία.

5.Τι σημαίνει για εσένα αυτή η ομάδα;

Για εμένα αυτός ο σύλλογος δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά μια οικογένεια καθώς αγωνίζομαι όλα μου τα ποδοσφαιρικά χρόνια σε αυτή.

6.Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην ζωή σου;

Δεν θα άλλαζα με τίποτα την επιλογή μου να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο καθώς είναι κάτι που λατρεύω και πιστεύω πως με αντιπροσωπεύει.

7.Καλύτερος συμπαίκτης;

Δεν έχω κάποιον καλύτερο συμπαίκτη, ωστόσο έχω μεγαλύτερη αδυναμία σε κάποιους παίκτες καθώς αγωνιζόμαστε μαζί πολλά χρόνια.

8.Το ίνδαλμα σου;

Το ίνδαλμα μου είναι ο Lionel Messi καθώς πιστεύω πως είναι ένας παίκτης με απίστευτη τεχνική, ταχύτητα αλλά και μεγάλη εξυπνάδα.

9.Το ταξίδι των ονείρων σου;

Θέλω σίγουρα να ταξιδέψω στην Ισπανία και να πάω σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα όπως είναι το  Camp Nou και το Bernabéu.