Μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση και +3 βαθμοί για την ομάδα μας που επικράτησε με σκορ 0-3 του Φοίνικα Πολίχνης. Οι παίκτες του Κώστα Κορμαρή παρουσιάστηκαν ακριβώς όπως θα έπρεπε και κατάφεραν σχετικά γρήγορα να επιβληθούν του αντιπάλου και να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν! Οι Πολυκάρπωφ, Καρανδρέας και Ντόκου ήταν οι σκόρερ των τριών τερμάτων που χάρισαν στην ομάδα μας την νίκη και το τρίποντο.

Παρόλα αυτά η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους τυπικά γηπεδούχους, με τον Παφίλη να απειλεί και τον Σεΐζη να διώχνει εγκαίρως από την περιοχή. Μόλις στο 11’ ο Μπουλαλάς κερδίζει πέναλτι από τον Πόζογλου και την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιώργος Πολυκάρπωφ. Ο αρχηγός, δεν αστόχησε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου έπειτα από μια πολύ ωραία συνεργασία ο Ντόκου τροφοδότησε τον Καρανδρέα ο οποίος πάνω στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και έδωσε αέρα διαφοράς δυο τερμάτων στην ομάδα μας που πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-2.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, η ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες με τον Φιλιππίδη στο 54’ να κάνει πράξη μια έξυπνη σκέψη του που κατέληξε λίγο άουτ. Ο Φοίνικας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες και να γίνει απειλητικός, έχοντας μεν μερικές καλές στιγμές που ο Καράμπελας, εκεί που χρειάστηκε ήταν σταθερός και απομάκρυνε. Στο 86’ ο Ντόκου αντιμέτωπος με τον Μπαντή τον κέρδισε σφραγίζοντας και επίσημα την νίκη, πλασάροντας για το τελικό 0-3. Μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση που μόνο θετικές εντυπώσεις άφησε πίσω της!

Σκόρερ:Πολυκάρπωφ (12’/(π), Καρανδρέας (44’), Ντόκου (86’)

Φοίνικας Πολίχνης:

Μπαντής, Πόζογλου Γ., Arapi, Τζιοβανάκης, Δαμιανίδης, Δάλλας, Τζιχουρίδης, Κοτούλας, Παφίλης, Αθανασιάδης, Καμενίδης

Αλλαγές:Γιαννακίδης (Κοτούλας) 46’, Καρολίδης (Παφίλης) 46’, Καμπούρης (Πόζογλου) 70’, Κυπαρίσσης (Arapi) 78’

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Καράμπελας, Σεΐζης, Σαμπιασβίλι, Μπαλλίου, Πολυκάρπωφ, Κουλλάκου, Φιλιππίδης, Μακρόπουλος, Μπουλαλάς, Καρανδρέας, Ντόκου

Αλλαγές: Ζλατίντσης (Μπουλαλάς) 62’, Λαφτσίδης (Καρανδρέας) 83’, Φέμι (Φιλιππίδης) 89’, Παπαχρυσάνθου (Ντόκου) 89’

Διαιτησία:Μπάτζιος/ Μιχτατίδης, Φακανάς