Γνωρίστε μέσα από 14+1 ερωτήσεις τον Σταύρο Καρανικόλα!

1.Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για την φετινή χρονιά;

Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι διαρκώς σαν ποδοσφαιριστής και να προσθέτω νέα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού μου ώστε να γίνομαι πιο αποδοτικός. Στην παρούσα φάση θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία.

2.Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσα να είχα ασχοληθεί με πολλά άλλα πράγματα όμως τίποτα από αυτά δεν με γεμίζει τόσο όσο το ποδόσφαιρο.

3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης και γιατί;

Είναι μια δύσκολη ερώτηση αυτή γιατί έχω στο μυαλό μου αρκετούς συμπαίκτες μου αλλά θα αναφέρω μόνο δύο για διαφορετικούς λόγους…χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Ένας είναι ο Στέλιος ο Χατζηκυριακίδης ο οποίος είναι και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με συμβουλεύει, με στηρίζει και πιστεύει πολύ στις ικανότητες μου. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω και τον Πασχάλη Μπουλαλά ο οποίος είναι ένας παίχτης με παρόμοιο στυλ με το δικό μου και έχουμε μια καλή συνεργασία.

4.Ποια ομάδα υποστηρίζεις σε Ελλάδα και εξωτερικό;

Στην Ελλάδα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και στο εξωτερικό την Barcelona.

5.Αν δεν ζούσες στην Ελλάδα σε ποια χώρα θα επέλεγες να μείνεις;

Πολύ πιθανόν να επέλεγα να μείνω στην Ισπανία ή την Αγγλία γιατί το επίπεδο του ποδοσφαίρου εκεί αλλά και ο τρόπος ζωής είναι πιο ανεπτυγμένος από ότι στην χώρα μας. Επίσης πιστεύω πως εκεί θα είχα περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

6.Ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή θαυμάζεις και γιατί;

Θαυμάζω τον Lionel Messi. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Έχει τρομερές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια και κάνει το κάθε τι δύσκολο να φαίνεται πολύ απλό. Επίσης κάτι ακόμη που ξεχωρίζω σε αυτόν είναι ο χαρακτήρας του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

7.Τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο;

Για μένα το ποδόσφαιρο είναι τα πάντα, είναι τρόπος ζωής. Ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία με αυτό και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή. Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτό.

8.Ποια ομάδα της κατηγορίας θεωρείς πιο δυνατή και γιατί;

Παρακολουθώντας όλες τις ομάδες της κατηγορίας θεωρώ πως η καλύτερη είναι ο Φοίνικας Πολίχνης καθώς διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίχτες και παίζει στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο ,κάτι το οποίο μου αρέσει ιδιαίτερα.

9.Ποια ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική στιγμή για σένα;

Ήταν πριν δύο χρόνια όταν η πρώην μου ομάδα δεν ανέβηκε κατηγορία, που για εμένα βέβαια το άξιζε. Το χειρότερο όμως ήταν όταν ήρθε η περίοδος να διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου και εγώ είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ και να βοηθήσω.

10.Το οικογενειακό σου περιβάλλον ήταν αυτό που σε ώθησε προς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ή ήταν μια δική σου απόφαση;

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως επειδή ο πατέρας μου είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο πως ήταν αυτός που με ώθησε, παρόλα αυτά ήταν μια καθαρά δική μου απόφαση.

11.Θα θυσίαζες τα πάντα για μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό;

Όποιος έχει στόχο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και το αγαπάει πιστεύω πως θα θυσίαζε τα πάντα για μια μεγάλη καριέρα. Επειδή και εγώ λοιπόν ανήκω σε αυτή την κατηγορία θα το έκανα.

12.Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Το παστίτσιο.

13.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής/τραγουδίστρια;

Ο Χρήστος Μάστορας.

14.Μια λέξη για την ομάδα; 

Οικογένεια.

15.Πως θα χαρακτήριζες με μια λέξη τον προπονητή σου;

Προσαρμοστικός.