Γνωρίστε μέσα από 14+1 ερωτήσεις τον Μανώλη Λαφτσίδη!

1.Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος για την φετινή χρονιά;

Οι στόχοι προκύπτουν μέσα από την ομάδα και στόχος αυτή τη στιγμή είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Αν γίνει αυτό θα είμαι και εγώ ευχαριστημένος.

2.Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο τι άλλο θα ήθελες να κάνεις;

Θεωρώ πως θα είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ. Όταν ήμουν σε μικρότερη ηλικία έπαιζα και σε ομάδα και γενικά μου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα.

3.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης και γιατί;

Ο αγαπημένος μου συμπαίκτης είναι ο Γιώργος Λάμι. Όλα αυτά τα χρόνια που έπαιζα στην Α.Ε Ευόσμου ήμασταν συμπαίκτες. Με ξέρει καλά σαν ποδοσφαιριστή, γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο παίζω και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Την φετινή χρονιά βέβαια δεν παίζουμε μαζί πολύ συχνά και αυτό είναι κάτι που με στεναχωρεί.

4.Ποια ομάδα υποστηρίζεις σε Ελλάδα και εξωτερικό;

Στην Ελλάδα δεν υποστηρίζω καμία ομάδα και στο εξωτερικό υποστηρίζω την Manchester United.

5.Αν δεν ζούσες στην Ελλάδα σε ποια χώρα θα επέλεγες να μείνεις;

Θα έμενα 100% στην Αγγλία. Ο κόσμος εκεί αγαπάει πολύ το ποδόσφαιρο και ανυπομονεί να έρθει η ώρα να παρακολουθήσει τους αγώνες. Η Αγγλία έχει ιδρύσει το ποδόσφαιρο και το να παίξεις μπάλα εκεί είναι …γιορτή!

6.Ποιον διάσημο ποδοσφαιριστή θαυμάζεις και γιατί;

Αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι Filippo Inzaghi. Είναι ο άνθρωπος ‘‘offside’’ !Μου αρέσει πάρα πολύ, τον παρακολουθούσα σε κάθε αγώνα και έκανε το γκολ να μοιάζει τόσο εύκολο..!

7.Τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο;

Για μένα το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και τώρα σιγά σιγά που καταλαβαίνω πως πρέπει να σταματήσω να παίζω αισθάνομαι πολύ περίεργα! Έχω συνειδητοποιήσει όμως πως μπορώ να ασχοληθώ με κάτι άλλο πάνω στον χώρο του ποδοσφαίρου για να με ‘’γεμίζει’’ εξίσου!

8.Ποια ομάδα της κατηγορίας θεωρείς πιο δυνατή και γιατί;

Θεωρώ τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας την πιο καλή ομάδα της κατηγορίας! Ενώ σε ένα παιχνίδι νομίζεις πως μπορείς να αποσπάσεις ένα θετικό αποτέλεσμα, βρίσκεσαι πίσω στο σκορ χωρίς καν να το έχεις καταλάβει! Είναι μια δουλεμένη ομάδα με πολλή εμπειρία!

9.Ποια ήταν η χειρότερη ποδοσφαιρική στιγμή για σένα;

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν τόσο άσχημες στιγμές εκτός αν έχει υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όλα τα υπόλοιπα μπορείς να τα ξεπεράσεις και να πας παρακάτω. Άσχημες στιγμές σίγουρα υπάρχουν πολλές…χειρότερη όμως καμία!

10.Το οικογενειακό σου περιβάλλον ήταν αυτό που σε ώθησε προς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ή ήταν μια δική σου απόφαση;

Ήταν μια δική μου απόφαση! Είδα πως περνάω καλά και κάνω φιλίες και έτσι αποφάσισα να το συνεχίσω.

11.Θα θυσίαζες τα πάντα για μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό;

Εννοείται! Αν πρόκειται να κάνεις μια καριέρα στο εξωτερικό θυσιάζεις τα πάντα. Αρκεί βέβαια να αγαπάς το ποδόσφαιρο και να έχεις την διάθεση να βελτιώνεσαι διαρκώς!

12.Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

Μακαρόνια με κιμά.

13.Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τραγουδιστής/τραγουδίστρια;

Δεν ξεχωρίζω κάποιον από τους τραγουδιστές!

14.Μια λέξη για την ομάδα; 

Οικογένεια.

15.Πως θα χαρακτήριζες με μια λέξη τον προπονητή σου;

Πατέρα.