Γνωρίστε τον Πάνο Κωνσταντινίδη μέσα από 10+1 ερωτήσεις!

Τι σημαίνει για σένα το ποδόσφαιρο ;

Το ποδόσφαιρο για μένα είναι τρόπος ζωής . Ξεκίνησα από την ηλικία των 7 ετών άρα προφανώς εκτός από                   αγαπημένο άθλημα είναι και τρόπος ζωής!

2. Ποιός είναι ο στόχος σου για αυτή τη χρονιά ;

Στόχος μου για την φετινή χρονιά είναι προφανώς να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και να μπορέσω να την βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

3. Τι αγαπάς περισσότερο σε αυτήν την ομάδα ;

Αυτό που αγαπάω περισσότερο στην ομάδα είναι το μαχητικό πνεύμα που υπάρχει στο μυαλό όλων των παικτών με στόχο πάντα τη νίκη !

4. Δυσκολότερος αγώνας μέχρι τώρα ;

Ο δυσκολότερος αγώνας που έχω παίξει είναι σίγουρα ένα φιλικό απέναντι στη γνωστή ιταλική Σαμπτορια . Πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα ένας αγώνας που θα μείνει χαραγμένος στο μυαλό μου μιας και σκόραρα το μοναδικό γκολ της ομάδας μου.

5. Ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζεις περισσότερο ;

Ο ποδοσφαιριστής που θαυμάζω περισσότερο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο . Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πάντα ήταν στο κορυφαίο επίπεδο και είχε πάντα την φιλοσοφία του νικητή.

6. Ποια ομάδα υποστηρίζεις στην Ελλάδα και ποια στο Εξωτερικό ;

Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ , και από εξωτερικό είμαι μεγάλος φαν του Άγιαξ. Έχουν μια εξαιρετική φιλοσοφία στο να βγάζουν νεαρούς έτοιμους ποδοσφαιριστές για το κορυφαίο επίπεδο .

7. Η οικογένεια σου τι ρόλο έπαιξε στα πρώτα σου βήματα στο ποδόσφαιρο ;

Η οικογένεια μου έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο . Ήταν πάντα δίπλα μου και στις χαρές αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

8. Με τι άλλο πέρα από το ποδόσφαιρο θα ήθελες να ασχοληθείς και δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα ;

Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που θα ήθελα ν κάνω και δεν το έχω δοκιμάσει ! Γενικά από νεαρή ηλικία έχω δοκιμάσει πολλά αθλήματα , άρα έχω μια ιδέα από αυτά που μ άρεσαν. Ποδόσφαιρο και πάλι ποδόσφαιρο!

9. Ποια είναι η καλύτερη σου ανάμνηση μέσα σε γήπεδο ;

Σίγουρα το γκολ μου απέναντι στην Σαμπτορια είναι μια κορυφαία ανάμνηση και δεν θα την ξεχάσω ποτέ !

10. Πιστεύεις στην τύχη ;

Φυσικά και πιστεύω στην τύχη. Η τύχη στον αθλητικό και κυρίως στον πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο . Βέβαια με αρκετή δουλειά και συγκέντρωση μπορείς να καθορίσεις την τύχη σου σε μεγάλο βαθμό!

11. FIFA η PRO ;

Σε αυτό δεν τίθεται θέμα! Φυσικά FIFA!!! Είμαι μεγάλος θαυμαστής!