Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα κατάφεραν να πάρουν οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου το πρωί της Κυριακής απέναντι στην Δόξα Ρετζικίου και συγκεκριμένα την πρώτη νίκη επικρατώντας με 1-2.  Το σκορ άνοιξε ο Αλημπαρούτης στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους. Στο τελευταίο λεπτό την κανονικής διάρκειας του αγώνα ο Ζοσιμίδης ήταν αυτό που πέτυχε το 1-2 και χάρισε το πρώτο τρίποντο στις Ελπίδες!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί και πλησίαζαν με καλύτερες προϋποθέσεις την εστία του Λέσι, που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και ουκ ολίγες φορές αρνήθηκε το γκολ. Ο ρυθμός όμως έλειπε, με τις δύο ομάδες να μην έχουν βρει καλά τα πατήματα τους στο γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε την Δόξα στο 35’ με τον Λέσι να διώχνει σωστά και να τελειώνει την φάση, ενώ στο 40’ ένα σουτ του Μυλωνά για την ομάδα μας πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο ρυθμός ανέβηκε, με τις δυο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ που θα άνοιγε το σκορ. Στο 63’ η ομάδα του Ρετζικίου προσπάθησε να γίνει απειλητική όμως χωρίς αποτέλεσμα καθώς ο Λέσι μπλόκαρε εγκαίρως. Μερικά λεπτά αργότερα ένα σουτ του Ζοσιμίδη πέρασε άουτ. Στο 73’ ο Τομπουλίδης έβγαλε την ασίστ στον Μάριο Αλημπαρούτη ο οποίος νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 0-1. Το προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα μας δεν κράτησε πολύ καθώς μόλις 7’ αργότερα ο Λαζαρίδης έφερε το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα όμως αυτή την φορά ο Αλημπαρούτης ‘‘σέρβιρε’’ στον Σάββα Ζοσιμίδη ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και πέτυχε το 1-2 και την πρώτη νίκη των Ελπίδων στο πρωτάθλημα!!

Σκόρερ:Λαζαρίδης 80’/ Αλημπαρούτης 73’, Ζοσιμίδης 90’

Δόξα Ρετζικίου (Πισάς Νικήτας):

Κορώνας, Βούλτσιος, Ιωαννίδης, Λαμπουρίδης, Ουσταμπασίδης, Μαραγκούλιας, Μαλάμης, Μήττας, Λαζαρίδης, Λύρατζης, Κεφαλάς

Αλλαγές: Τάση (Λύρατζης) 60’, Μπαγκντασαριάν (Μήττας) 74’, Ακτσαλής (Λαζαρίδης) 84’

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

Λέσι, Βαλαβάνης, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Μυλωνάς, Πολατίδης, Ανδρονίδης, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Ζοσιμίδης

Αλλαγές:Φελεκίδης (Κυριακίδης) 60’, Γαλάνης (Ανδρονίδης) 66’, Δημητρακόπουλος (Μυλωνάς) 83’, Κεραμιδόπουλος (Κουντουρής) 86’

Διαιτησία:Μανούσος/ Καφτεράνης/ Αλμπανίδου