Σημαντική νίκη, σημαντικό ‘‘διπλό’’ αλλά πάνω από όλα σημαντικοί οι 3 βαθμοί. Η ομάδα μας κατάφερε να περάσει αλώβητη από μια δύσκολη έδρα σαν και αυτή του Παύλου Μελά. Με σκορ 0-4 και παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Κώστα Κορμαρή έφτασαν στους 29 βαθμούς, διατηρώντας την απόσταση από την κορυφή μόλις στους 2 βαθμούς. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Ντόκου, με τον Μπουλαλά να διπλασιάζει και μετέπειτα να τριπλασιάζει τα τέρματα και τον Λάμι στα τελευταία λεπτά να διαμορφώνει το τελικό 0-4 από την άσπρη βούλα.

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας που από πολύ νωρίς έδειξε πως πατάει καλά στο γήπεδο. Μόλις στο 4ο πρώτος σκόρερ πλέον της ομάδας μας, Ρενάτο Ντόκου, έπειτα από κόρνερ εκτελεσμένο από τον Καρανδρέα και κεφαλιά του Μακρόπουλου, δεν έχασε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ για το 0-1 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου ο Γεροντίδης δοκίμασε ένα σουτ που έπειτα από επέμβαση κατέληξε σε κόρνερ. Στο 37’ ο Μπουλαλάς κατάφερε μετά από μια πολύ ωραία συνεργασία να διπλασιάσει τα τέρματα για την Α.Ε Ευόσμου, βάζοντας γερές βάσεις για την νίκη. Στην ακριβώς επόμενη φάση και πάλι ο Πασχάλης Μπουλαλάς, λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτού έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 0-3 ανεβάζοντας κιάλλο τον πήχη του σκορ.

Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη θέλησαν να φτάσουν σε ένα γρήγορο γκολ και να μειώσουν, με αποκορύφωμα την φάση στο 56’, ίσως και την καλύτερη του παιχνιδιού για τους ‘‘Σταυρουπολίτες’’. Ένα δυνατό σουτ του Κόλκα εξουδετερώθηκε στην αρχή, όμως σε δεύτερο χρόνο στρώθηκε στον Τσαλουχίδη ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καράμπελα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, λίγο πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Μπουλαλάς ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής κ. Στραντζαλίδης καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάμι, που λίγο πριν είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα, ο οποίος ευστοχώντας διαμόρφωσε το τελικό, Παύλος Μελάς – Α.Ε Ευόσμου…0-4.

Σκόρερ:Ντόκου (4’), Μπουλαλάς (37’, 42’), Λάμι (86’ (π)

Δοκάρι:Τσαλουχίδης (56’)

Παύλος Μελάς (Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης):

Κουγιουμτζόγλου, Χατζόπουλος, Κόνιος, Μαρινόπουλος, Αμοιρίδης, Μικρός, Γεροντίδης, Αποστολίδης, Τσουκαλίδης, Σταμάτης, Τσαλουχίδης

Αλλαγές:Κόλκος (Κόνιος) 46’, Παπαδόπουλος (Τσουκαλίδης) 69’, Νικολαϊδης (Γεροντίδης) 76’, Αντεράς (Τσαλουχίδης) 83’

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Καράμπελας, Σεΐζης, Σαμπιασβίλι, Μπαλλίου, Πολυκάρπωφ, Μακρόπουλος, Μπουλαλάς, Λαφτσίδης, Φιλιππίδης, Καρανδρέας, Ντόκου

Αλλαγές:Σέφα (Καρανδρέας) 78’, Λάμι (Φιλιππίδης) 83’, Καπαγιαννίδης (Ντόκου) 85’, Θωμαΐδης (Μπουλαλάς) 87’

Διαιτησία:Στραντζαλίδης/ Μερκενίδης/ Μαδίτσης