Δεύτερη στη σειρά λευκή ισοπαλία για σήμερα, καθώς λίγο πριν ολοκληρώθηκε ο αγώνας που βρήκε την ομάδα μας και την ομάδα του Κολχικού χωρίς γκολ! Η δυσκολία στο σκοράρισμα συνεχίζεται με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να φύγουν με ένα βαθμό η καθεμία, κάτι που σίγουρα δεν ευχαριστεί κανέναν.

Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να απειλήσουν στο 17’ με ένα αδύναμο σουτ που δεν ανησύχησε τον Αβραμίδη. Μερικά λεπτά αργότερα ο Καρανίκας αισθάνθηκε μια ενόχληση με αποτέλεσμα ο Ηλίας Ζωμένος να υποχρεωθεί σε μια αναγκαστική αλλαγή αρκετά νωρίς. Λίγο μετά το ημίωρο ο Ρενάτο Ντόκου έπιασε μια κεφαλιά και έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ βλέποντας την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ από την επέμβαση του Χατζηδάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και οι δυο ομάδες ήθελαν να φτάσουν στο γκολ, με το Παναγιώτη Λαφτσίδη στο 55’ να δοκιμάζει ένα σουτ που πέρασε λίγο έξω. Μια ακόμη ευκαιρία για την ομάδα μας σημειώθηκε στο 61’ από στημένη φάση και εκτελεστή τον Αγαπητό που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μερικά λεπτά μετά και πάλι ο Ντόκου με μια κεφαλιά προσπάθησε να απειλήσει όμως είδε και πάλι την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ αυτή τη φορά ο Μανώλης Λαφτσίδης ήταν αυτός που έπιασε την κεφαλιά όμως κατέληξε σε νέο κόρνερ. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα οι παίκτες μας την άφησαν ανεκμετάλλευτη καθώς στο 87’ ο διαιτητής καταλόγισε έμμεσο φάουλ με εκτελεστή τον Λάμι ο οποίος έστειλε την μπάλα ψηλά.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Αβραμίδη.

Α.Ε Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος):

Αβραμίδης, Σαμπιασβίλι Λεβάν, Αγαπητός, Καρανίκας, Πολυκάρπωφ, Λαφτσίδης Παναγιώτης, Μπουλαλάς, Καρανικόλας, Λαφτσίδης Μανώλης, Σαμπιασβίλι Γιώργος, Ντόκου Ρ.

ΑΛΛΑΓΕΣ:Χατσικίδης (Καρανίκας) 21’, Καλανίδης Βασίλης (Μπουλαλάς) 46’, Νικολαϊδης (Λαφτσίδης Μ.) 67’, Λάμι (Καρανικόλας) 75’

Κεραυνός Κολχικού (Σταύρος Ευαγγελόπουλος):

Χατζηδάκης, Σαββίδης, Πεταλωτής, Μεσκούρτι, Τσότσος, Σταμπουλής, Μακρής, Κούτρα, Σεμερτζίδης, Σιαντρόπουλος, Σολομωνίδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Θεοχάρους (Κούτρα) 58’, Νταντινίδης (Τσότσος) 72’, Δημητρίου (Μακρής) 83’

Διαιτησία:Κωνσταντινίδης/ Σιανίδης/ Κουρμαδιάς