Σε έναν κακό και βαρύ αγωνιστικό χώρο μετά την έντονη βροχόπτωση πριν κατά την διάρκεια και μετά από τον αγώνα στο γήπεδο της Αγχιάλου οι Ελπίδες γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0. Το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες πέτυχε ο Αστέρης Δαλκίδης λίγο πριν την συμπλήρωση του ημιώρου στο 27’. Οι Ελπίδες με την σειρά τους είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και το έκαναν μερικά λεπτά μετά με τον διαιτητή να ακυρώνει το γκολ. Παρά την δυσκολία του γηπέδου οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να πλησιάσουν την αντίπαλη εστία, με τις περισσότερες ευκαιρίες να προκύπτουν από στατικές φάσεις.

Τις φάσεις του αγώνα ‘‘άνοιξε’’ ο Ιωάννου με ένα σουτ που εξουδετέρωσε εγκαίρως ο Λέσι. Δυο λεπτά μετά ο Ανδρονίδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση. Στο 14’ ένα κόρνερ εκτελεσμένο από τον Μυλωνά, είχε αποδέκτη τον Κυριακίδη ο οποίος λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στην επόμενη φάση και λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων 30’ ο Δαλκίδης άνοιξε το σκορ με το κεφάλι για το 1-0.  Στο 43’ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όμως ο Κυριακίδης απομάκρυνε την μπάλα πάνω από την γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και παρά το ότι η βροχή είχε σχεδόν σταματήσει οι φάσεις ήταν μετρημένες, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την ιδιαιτερότητα του γηπέδου. Οι Ελπίδες επιδίωξαν να φτάσουν σε ένα τέρμα όμως δεν τα κατάφεραν, με τους γηπεδούχους να υπερασπίζονται το προβάδισμα τους και εν τέλει να παίρνουν τους 3 βαθμούς.

ΣκόρερΔαλκίδης (27’)

Μ.Α.Σ Αγχιάλου (Αντωνιάδης Κοσμάς):

Ζγουρίδης, Σαράντης Λ., Delilaj,Pecaku, Σαράντης Δ., Παπαδόπουλος, Ιωάννου, Τσουράκης, Kokoshi, Πεταλάς, Δαλκίδης

ΑλλαγέςΚωνσταντίνου (Πεταλάς)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Γαλανός Δημήτρης):

Λέσι, Κεραμιδόπουλος, Φελεκίδης, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Δημητρακόπουλος, Πολατίδης, Μυλωνάς, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Ανδρονίδης

Αλλαγές: Νίτσα (Δημητρακόπουλος) 62’, Σμυρλίδης (Πολατίδης) 74’, Μαντατζής (Τομπουλίδης) 84’

ΔιαιτησίαΜπούτσικος/ Κορωνάς/ Στάγκος