Με σκορ 2-0 οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου γνώρισαν την ήττα στην Πεντάλοφο από την τοπική Δόξα. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν και να πάρουν το παιχνίδι. Οι Ελπίδες από την άλλη πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή εμφάνιση, όμως έλειψαν οι κλασσικές ευκαιρίες και η εμπειρία.

 Η πρώτη καλή στιγμή για την Δόξα ήρθε μόλις στο 6’, με ένα σουτ του Τάκη που απομάκρυνε εγκαίρως ο Λέσι. Η ομάδα μας σε αυτή την φάση απάντησε με τον Ζοσιμίδη στο 22’ που είχε ευκαιρία όμως δεν την αξιοποίησε. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 38’ από μια στημένη φάση. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάσκα ήταν αρκετή για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και να κάνουν το 1-0. Στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Γαλανού προσπάθησαν να αντιδράσουν, δεν έφτασαν όμως στην ισοφάριση με αποτέλεσμα στο 68’ ο Κιτσούκης να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και να σφραγίσει την νίκη.

Δόξα Πενταλόφου – Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου: 2-0

Σκόρερ:Μάσκας (38’), Κιτσούκης (68’)

Δόξα Πενταλόφου (Μποϊκογλου Παύλος):

Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζόλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Cani, Κιτσούκης, Τσιφούτης, Μάσκας, Αγγελής, Τάκης

Αλλαγές: Τεγκελίδης (Τάκης) 63’, Ατέσης (Cani) 69’, Παπαδημητρίου (Κιτσούκης) 80’ 

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Γαλανός Δημήτρης):

Λέσι, Κεραμιδόπουλος, Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Ανδρονίδης, Τομπουλίδης, Τσιμπέρης, Μυλωνάς, Ζοσιμίδης

Αλλαγές:Αλημπαρούτης (Ανδρονίδης) 46’, Γαλάνης (Μυλωνάς) 46’, Βαλαβάνης (Τομπουλίδης) 72’, Φελεκίδης (Κουντουρής) 78’

Διαιτησία:Τικόζογλου/ Αλμπάνης/ Πουλαδάκης