Με σκορ 2-3 γνώρισαν την ήττα σήμερα το μεσημέρι οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου σε φιλική αναμέτρηση που είχαν με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Ευόσμου.

Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς για την ομάδα μας ο Ζήσης Γεωργιάδης, στο 6’ όταν με ένα καλό σουτ έκανε το 1-0. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει καθώς στο 13’ ο Ζλατίντσης έφερε το ματς στα ίσα για τους φιλοξενούμενους, ενώ ακριβώς πάνω στο ημίωρο ο ίδιος παίκτης ανέτρεψε τον αγώνα πετυχαίνοντας το 1-2 βγαίνοντας τετ α τετ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Αραμπατζής, ο οποίος πλέον έχει επιστρέψει και έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του, με μια πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2.

Μερικά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49’, ο Σπανογιώργος έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-3. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν ένα πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Απόλλωνας Ζλατίντσης όμως ο Λέσι ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε διατηρώντας το 2-3 που όπως αποδείχθηκε ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα μας είχε μερικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα.

Σκόρερ:Γεωργιάδης (6’), Ζλατίντσης (13’,30’), Αραμπατζής (40’), Σπανογιώργος (49’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Κωτσούλας, Πατελάκης, Αραμπατζής, Κουτκουδάκης, Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Γενηγιώργης, Αθανασιάδης

Αγωνίστηκαν επιπλέον οι:

Τόλιας, Πετράκης, Αμανατίδης, Ντριλάν, Τσιμπέρης, Γαλάνης, Τασουλίδης

Εθνικός Ευόσμου (Νίκος Μανιώτας):

Αποστολίδης, Μπαρλής, Τζήκας, Θεοφυλακτίδης, Ράπτης, Σαμαράς, Φανούλης, Οικονόμου, Σπανός, Ζλατίντσης, Λιονάκης

Αγωνίστηκαν επιπλέον οι:

Συμεωνίδης Μ., Συμεωνίδης Γ., Ζαχαρόπουλος, Σανοζίδης, Καλούδης, Ζέλλιος