Στο πρώτο φιλικό των Ελπίδων, απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου ο κ. Γαλανός επέλεξε να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του παρατάσσοντας έτσι από μια 11άδα σε κάθε ημίχρονο. Και ο κ. Μπαλάσκας, από πλευράς Αία χρησιμοποίησε με την σειρά του όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τον Αία με σκορ 4-3.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο ημίχρονο, μόλις μέσα σε 4 λεπτά κατάφεραν και πήραν προβάδισμα με σκορ 3-0. Την αρχή έκανε ο Πιστόπουλος στο 32’ και ακολούθησαν 2 τέρματα του Μιχαλόπουλου στο 33’ και στο 34’. Παρόλα αυτά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Ανδρονίδης μείωσε σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με τον Αλημπαρούτη μείωσε κι ‘άλλο σε 3-2 στο 69’ και περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Τομπουλίδης έφερε το ματς στα ίσα σε 3-3.  Ο Αρκουτζίδης λίγα λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 4-3 ενώ ο Αλημπαρούτης έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 89΄βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Σκόρερ:Πιστόπουλος (32’), Μιχαλόπουλος (33’, 34’), Ανδρονίδης (45’), Αλημπαρούτης (69’), Τομπουλίδης (80’), Αρκουτζίδης (86’)

Δοκάρι:Αλημπαρούτης (89’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός):

11άδα 1ου ημιχρόνου:

Λέσι, Νίτσα, Κυριακίδης, Χύτας, Κουντουρής, Τσιμπέρης, Τομπουλίδης, Πολατίδης, Μυλωνάς, Ζοσιμίδης, Ανδρονίδης

11άδα 2ουημιχρόνου:

Λέσι, Σμυρλίδης, Κεραμιδόπουλος, Φελεκίδης, Φωτιάδης, Παπαδόπουλος, Βαλαβάνης, Αλημπαρούτης, Τομπουλίδης, Σπυριάδης, Σγούρος

Αίας Ευόσμου (Θανάσης Μπαλάσκας):

Αγωνίστηκαν οι:

Κουγιουμτζίδης,Δάσιος,Σακχόλι,Μινασίδης,Χιμετίδης,Καρράς,Λαζαρίδης,Μιχαλόπουλος,Πιστόπουλος,Μυλωνάς,Παπατριανταφύλλου,Παπαξενίδης,Γαβρίδης,Αρκουτζίδης,Εκουτζίδης,Καλενγκερίδης,Κυριάκης,Τσίντος,Χαριτάκης,Χατζηθεοδώρου,Νικολαϊδης