Με το τρίποντο της νίκης έφυγε η ομάδα μας από τη Λητή, επικρατώντας του τοπικού Μακεδονικού με 0-1, χάρη σε γκολ του Ντόκου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε για την ομάδα μας στο 15’ με το σουτ του Κώτσια να περνάει εκτός, ενώ ίδια κατάληξη είχε και αυτό του Καρανδρέα λίγα λεπτά αργότερα. Στο 34’ ο Καρατζάογλου σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Κώτσιας στο 42’ έχασε μεγάλη ευκαιρία από πλεονεκτική θέση. Τελικά, το γκολ για την «μπλαουγκράνα» ήρθε στο 44’ με το Ντόκου να αξιοποιεί το κόρνερ του Τσέλα και να σκοράρει με κεφάλια γράφοντας το 0-1 σε ένα πολύ καλό σημείο της αναμέτρησης.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε νωθρά για τις δυο ομάδες, με τους παίκτες του Γιώργου Τσουκαλίδη να μπαίνουν από την αρχή με διάθεση διαχείρισης του αποτελέσματος, απόρροια και το γεγονότος ότι οι μεγάλες φάσεις έλειψαν στο δεύτερο σαρανταπενταλεπτο. Με την μοναδική απειλή για την εστία του Αργυρόπουλου να είναι ένα μακρινό σουτ στο 87’ που έφτασε εύκολα στα χέρια του, η ΑΕ πήρε με άνεση -παρά το μικρό σκορ- το τρίποντο της νίκης και συνέχισε στα ψηλά της βαθμολογίας.

Α.Ε.Ευόσμου:Αργυρόπουλος, Σαμπιασβίλι, Κώτσιας, Τσέλα, Κυριακίδης, Καρανδρέας, Καρατζάογλου, Μπενεχούτσος, Περτσιούνης, Ντόκου, Αχαλινόπουλος. 

Έπαιξαν επίσης:Τάνγκου, Διαμαντίδης, Λάμι, Γκάρας.

Μακεδονικός Λητής:Μπαμπάτσικος, Σαββίδης, Ανδρονικίδης, Μελλίσης, Σακαλής, Γκαντίνος, Καρατζιάς, Πιτσινέλης Κ., Ανδριόπουλος, Χατζηπαρασκευάς, Πιτσινέλης Θ.