Την νικηφόρα πορεία τους συνέχισαν οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου νικώντας εντός έδρας αυτή τη φορά την Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου. Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου ο Ισαάκ Τσαμπαλάκης, ενώ στο τέλος ο Σάββας Ζοσιμίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ‘‘κλείδωσε’’ την νίκη.

Αρκετά ευδιάθετοι παρουσιάστηκαν όλοι οι παίκτες πραγματοποιώντας μια αξιόλογη εμφάνιση που φυσικά συνδυάστηκε με τους 3 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες με αποτέλεσμα η εστία του Λέσι να μην  απειληθεί. Στο 6’ επιχείρησαν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ μια κεφαλιά που δεν κατέληξε κάπου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πατελάκης δοκίμασε ένα αδύναμο σουτ. Στο 21’ ο Τόλιας έβγαλε μια κάθετη μπαλιά στον Αθανασιάδη που δοκίμασε το σουτ όμως ο Αναστασιάδης ήταν σε ετοιμότητα. Τρία περίπου λεπτά πριν ο διαιτητής κ. Σταυρόπουλος σφυρίξει την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μια ωραία συνεργασία των Κωτσούλα – Αθανασιάδη τροφοδότησε τον Τσαμπαλάκη που από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, στο 66’ ο Θοδωρής Παπαδόπουλος με κεφαλιά  και έπειτα από σέντρα του Τόλια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Περίπου 10’ αργότερα ο Τόλιας δοκίμασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Έχοντας φτάσει το 88’ ο Καρολίδης Κ. έψαχνε την ισοφάρισε για την ομάδα του, με ένα σουτ όμως ο Λέσι έλεγχε. Με την συμπλήρωση των 90’ ο Ζοσιμίδης με μια πολύ όμορφη ατομική ενέργεια έγραψε το τελικό 2-0.

Σκόρερ:Τσαμπαλάκης (42’), Ζοσιμίδης (90’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Πατελάκης, Χατζηαϊβάζογλου, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Τόλιας, Κουλλάκου, Γενηγιώργης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Κουτκουδάκης (Κουλλάκου) 46’, Τασουλίδης (Γεωργιάδης) 55’, Παπαδόπουλος (Αθανασιάδης), Ζοσιμίδης (Τόλιας) 81’

Ένωση Ανθοκήπων Καρατάσου:

Αναστασιάδης, Τσοπουρίδης, Σταμπουλής, Καρολίδης Α., Χρηματόπουλος, Πασχίδης, Λίλα, Καρολίδης Κ., Χαντζαρίδης, Κυζιρίδης, Γκαρίπης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Κωστόπουλος (Χρηματόπουλος) 43’, Τερζής (Σταμπουλής) 45’, Κεσίδης (Κυζιρίδης)