Μια πολύ καλή χρονιά διανύει φέτος ο Στέφανος Μακρόπουλος με την φανέλα τη ομάδας μας συμβάλλοντας σημαντικά στην πορεία της και έχοντας πετύχει μάλιστα ένα τέρμα.

Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξη:

1.Θεωρείς ότι η φετινή Α1 είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρυσι;

Νομίζω ότι μετά την εικόνα των ομάδων και την βαθμολογία των πρώτων 10 αγωνιστικών πρόκειται για τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η Α1 επιπλέον είναι μια κατηγορία που υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και το τέλος, καθώς οι ομάδες που συμμετέχουν στα ‘‘play off’’ και στα ‘‘play out’’ είναι πολλές.

2.Η διακοπή των πρωταθλημάτων που προηγήθηκε πιστεύεις ότι θα επιδράσει θετικά η αρνητικά στην πορεία των ομάδων;

Η διακοπή των πρωταθλημάτων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πιστεύω είχε και τα καλά και τα κακά της. Το καλό είναι ότι οι ομάδες κατάφεραν να ξεκουραστούν λίγο μετά τους συνεχόμενους αγώνες και τις εμβόλιμες, αλλά από την άλλη πολλές είναι οι ομάδες που ενδεχομένως βγήκαν από τον ρυθμό τους. Πιστεύω πως σε εμάς επέδρασσε μόνο θετικά και η ομάδα θα συνεχίσει να προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει αποτελέσματα όπως και πριν την διακοπή.

3.Ποια ομάδα της κατηγορίας θεωρείς ‘‘φαβορί’’ και γιατί;

Πιστεύω πως φέτος δεν υπάρχει φαβορί στην κατηγορία. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλους από ότι είδαμε μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι όποιος καταφέρει να έχει διάρκεια, υπομονή και να επικρατεί καλό κλίμα θα μπορέσει να αναδειχθεί πρωταθλητής.

4.Με την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων είσαι ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας;

Το ρόστερ μας είναι αρκετά καλό. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε το ίδιο στην προπόνηση, έχουμε φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια και έχουμε γίνει μια οικογένεια. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι, που αυτός είναι και ο σκοπός μας, θα καταφέρουμε πολλά πράγματα.