Η χρυσή αλλαγή του Βασίλη Σταυριανίδη ‘’έδωσε’’ την πρόκριση στις Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γενηγιώργη  που ήρθε από τον πάγκο δίνοντας την λύση.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου παρουσιάστηκαν πολύ πιο μαχητικές δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες που όμως δεν αξιοποίησαν. Το πρώτο 20λεπτο κύλησε χωρίς καμία σημαντική φάση αφού οι εστίες των δυο ομάδων δεν απειλήθηκαν. Στο 33’ ο Ισαάκ Τσαμπαλάκης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε εκτός. Μερικά λεπτά αργότερα και πριν το τέλος του ημιχρόνου δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι για τις Ελπίδες!

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 50’ ο Σάββας Ζοσιμίδης από πλάγια θέση στο ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε εστία. Στο 52’ ο Νίτσας παραχώρησε τη θέση του στον Γενηγιώργη ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία. Ο Οδυσσέας Κορδελιού παρουσιάστηκε πιο αμυντικός αφού δεν επιχείρησε να δημιουργήσει πολλές φάσεις για γκολ. Δύο συνολικές αλλαγές πραγματοποίησε, όταν ο Μπάκης άφησε την θέση του στον Λαμπέρη και όταν ο Λέββας βγήκε εκτός για να μπει ο Κουκουλής. Στο 76’ οι Ελπίδες επιχείρησαν μια ακόμη καλή ενέργεια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Καμήλιαλης μπήκε στην θέση του Ζοσιμίδη. Στο 88’ και 89’ οι Πατελάκης και Τασουλίδης αντίστοιχα πραγματοποίησαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Μιχάλη Τασουλίδη να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Όλα έδειχναν πως παρά τις χαμένες ευκαιρίες των Ελπίδων ο αγώνας θα πάει στην παράταση όταν ο Δημήτρης Γενηγιώργης πέτυχε το ‘’χρυσό’’ γκολ που έδωσε την πρόκριση και έκανε το τελικό 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Βασίλης Σταυριανίδης έκλεισε τις αλλαγές του βάζοντας τον Θεόφιλο Τσιμπέρη στη θέση του Αθανασιάδη!

 

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου:(προπονητής: Βασίλης Σταυριανίδης)

Λέσι, Νίτσας, Πατελάκης, Κωτσούλας, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Ζοσιμίδης, Κουτκουδάκης, Τασουλίδης, Βαγγέλης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Γενηγιώργης (Νίτσας) 52’, Καμήλιαλης (Ζοσιμίδης) 80’, Τσιμπέρης (Αθανασιάδης) 90’

Οδυσσέας Κορδελιού:

Πασαλίδης, Λέββας, Συμεωνίδης, Μπαλάσκας, Γεωργίου, Καλαϊτζίδης, Διμινάκης, Κότσου, Σπυρίδης, Χόνδρος, Μπάκης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Λαμπέρης (Μπάκης), Κουκουλής (Λέββας)