Μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ετοιμάζονται να ‘‘αρπάξουν’’ ο Διονύσης Λέσι (αριστερά στην φωτογραφία) και ο Στέλιος Μυλωνάς (δεξιά στην φωτογραφία) καθώς από την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 θα αγωνίζονται πλέον στην πρώτη ομάδα μας, η οποία μάλιστα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Όπως πολλές φορές έχουμε τονίσει, τα τμήματα της ακαδημίας μας αλλά και οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου αποτελούν ένα προθάλαμο προετοιμασίας για την μεγάλη ομάδα. Καθ’ όλη την χρονιά οι υπεύθυνοι της ομάδας μας φροντίζουν να έχουν πλήρη επίγνωση της πορείας της ακαδημίας αλλά και των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή…την κατάλληλη, να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα!

Στην προκειμένη περίπτωση, η μεγάλη αυτή ευκαιρία όπως προαναφέραμε δόθηκε σε δυο παιδιά που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με τις Ελπίδες στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία, στον Στέλιο Μυλωνά και στον Διονύση Λέσι.

Καλούνται λοιπόν, να βάλουν τα δυνατά τους και να αποδείξουν τόσο στον εαυτό τους όσο και στους υπόλοιπους πως έχουν τα ‘‘φόντα’’ να πάρουν μια θέση βασικού στην 11άδα του Κώστα Κορμαρή…στην Γ’ Εθνική πλέον!

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

*Ο Διονύσης Λέσι αγωνίζεται στην θέση του Τερματοφύλακα και γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2002.

*Ο Στέλιος Μυλωνάς αγωνίζεται ως Μέσος, γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 2003 και πριν ενταχθεί στις Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου αγωνιζόταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου ‘‘Ντίνος Κούης’’.