Νικηφόρα ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική για την ομάδα μας νικώντας με σκορ 1-0 την ομάδα του Ιωνικού. Ο Φιλιππίδης ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος που χώρισε τις δύο ομάδες και παρότι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες ήταν πολλές η ομάδα μας δεν μπόρεσε να φτάσει σε δεύτερο γκολ.

Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα ο Φιλιππίδης έπιασε ένα σουτ και άνοιξε το σκορ σημαδεύοντας σωστά για το 1-0 στο 9’. Μερικά λεπτά μετά ο Καρανδρέας είχε μια καλή στιγμή, χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με ένα σουτ του Κυζεράκου λίγο μετά το ημίωρο όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά. Σειρά του Ντόκου στο 34’ να δοκιμάσει ένα σουτ που δεν ανησύχησε. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Ζλατίντσης απείλησε με μια κεφαλιά όμως ο Μίχας μπλόκαρε εγκαίρως.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές δοκίμασαν αλλαγές με για να αλλάξουν το παιχνίδι του όμως το σκορ παρέμεινε ως έχει. Στο 77’ ο Μπαλλίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με το κεφάλι. Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες μέχρι και το τέλος του αγώνα με αποκορύφωμα ένα σουτ του Φέμι στο 85’ που βρήκε στο δοκάρι και δευτερόλεπτα μετά ένα σουτ του Μπουλαλά που λίγο έλειψε να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διαφορά ενός τέρματος..με αποτέλεσμα να έρθουν οι πρώτοι 3 βαθμοί και κατ’ επέκταση η πρώτη νίκη για την ομάδα μας.

Δοκάρι:Φέμι (85’)

Σκόρερ:Φιλιππίδης (9’)

Α.Ε Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής):

Μητακίδης, Σεΐζης, Σαμπιασβίλι, Μπαλλίου, Πολυκάρπωφ, Κουλλάκου, Φιλιππίδης, Καλανίδης, Ζλατίντσης, Καρανδρέας, Ντόκου

Αλλαγές:Μπουλαλάς (Ζλατίντσης) 64’, Μακρόπουλος (Καλανίδης) 74’, Φέμι (Φιλιππίδης) 84’, Θωμαΐδης (Ντόκου) 90’

Ιωνικός (Κώστας Κάκκογλου):

Μίχας, Κυζεράκος, Βογιατζής, Κακοτρίχης, Πασπάλας Ν., Χατζηαντωνίου, Μυλωνάς, Χαλιλάϊ, Τσακνάκης, Κουσιώρας, Πασπάλας Χ.

Αλλαγές: Χαντζαρίδης (Κυζεράκος) 36’, Παναγιωτίδης (Χαλιλάϊ) 53’, Κωτσάλας (Χαντζαρίδης) 75’

Διαιτησία:Στραντζαλίδης/ Μερκενίδης/ Χουρμαδιάς