Βαρύς ο σημερινός αγώνας για την ομάδα μας που γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0 κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης με τη διαιτησία να έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Η κόκκινη κάρτα που δόθηκε άδικα στον Νικηφόρο Κύρκου αφήνοντας την ομάδα να αγωνιστεί με 10 μόνο παίκτες για περισσότερα από 70’ και το γκολ του Μελισσόπουλου στις καθυστερήσεις που δεν ακυρώθηκε παρόλο που η φάση ξεκίνησε από καθαρή θέση οφσάιντ προκάλεσαν αντιδράσεις για την αδικία που υπέστη η ομάδα μας χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στα του αγώνα, μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 15’ με ένα σουτ του Πεκρή έξω από την περιοχή να περνάει άουτ. Στο 19’ επόπτης και διαιτητής παρέβλεψαν καταφανέστατο χέρι του Τορονίδη, το πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε ο Μελισσόπουλος που πήρε τη μπάλα και βγήκε μόνος του με τον Κύρκου να τον ανατρέπει και να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα.. Την εκτέλεση του φάουλ αναλαμβάνει ο Μελισσόπουλος Α. Που στέλνει τη μπάλα άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σταυρίδη. Στο 44’ ο Μπονέρης δοκιμάζει με σουτ στο ύψος της περιοχής να δοκιμάζει ένα δυνατό σουτ με τον Μανιά να του αρνείται το γκολ. Στο 45’ ο Μελισσόπουλος ανοίγει με κεφαλιά το σκορ για την Ξάνθη και κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αν και αγωνίζεται με έναν παίκτη λιγότερα προσπαθεί να πιέσει. Στο 47’ ο Πολιανίδης δοκιμάζει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα χωρίς αποτέλεσμα. Στο 60’ ο Μελισσόπουλος με σουτ κάνει το 2-0. Στο 73’ ο Παπαδόπουλος κάνει με το κεφάλι το 3-0 μην αφήνοντας στον Σταυρίδη περιθώριο να αντιδράσει. Στο 88’ο Πολιανίδης δοκιμάζει ένα αδύναμο σουτ από αριστερά η μπάλα βρίσκει στον Τζαμπά και απομακρύνει στην συνέχεια ο Μανιάς. Στο 93’ σε από μια εμφανέστατη φάση οφσάιντ που δεν δίνεται από τον επόπτη ο Μελισσόπουλος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κάνει το 4-0.

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής) :

Μανιάς, Τζαμπάζ , Κατρανίτσας (83′ Γκουρτζής), Χασάνογλου , Κριεζής, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος Α., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος Ν. , Τορομανίδης, Χαλήλ

Αλλαγές :

Βουλγαρίδης (75′), Κόντο (83′), Γκουρτζής (83′)

ΑΕ Ευόσμου (Κ. Κορμαρής) :

Σταυρίδης, Κοσμίδης , Πολιανίδης, Μπαλλίου, Κύρκου, Βουτσάς, Ντόκου, Πεκρής , Κωνσταντινίδης , Καρανδρέας , Μπονέρης .

Αλλαγές :

Σέφα (56′), Λάμι (56′) , Τσιτλακίδης (70′), Θωμαϊδης (70′), Σαμπιασβίλι (80′)

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τον αγώνα :