Ένα κακό πρώτο ημίχρονο για τις Ελπίδες φάνηκε πως ήταν αρκετό για να χάσει το παιχνίδι και τους βαθμούς. Η ομάδα μας δεν είχε μπει όπως θα ήθελε στον αγώνα με αποτέλεσμα να δεχτεί δυο γκολ μέσα στο ημίωρο. Παρόλο που στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανατραπεί το κατά τους αποτέλεσμα, γνωρίζοντας έτσι την ήττα με σκορ 0-2. Το στραβοπάτημα αυτό όμως δεν ήταν ικανό να ‘‘μετακινήσει’’ τις Ελπίδες από την κορυφή καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα παραμένουν πρώτες με 34 βαθμούς. 

Κάποιος που γνωρίζει το παιχνίδι των Ελπίδων σίγουρα θα καταλάβαινε πως αυτό το πρώτο ημίχρονο δεν τους αντιπροσωπεύει. Η πρώτη καλή στιγμή για την Νικόπολη σημειώθηκε στο 13’ όταν ο Λέσι έδιωξε σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Δάμη. Μόλις 2’ αργότερα ήρθε ο γκολ, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσάκαλος έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Ζαχαράκη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Ο Χατζηαϊβάζογλου με την σειρά του δοκίμασε ένα αρκετά καλό σουτ στο 19’ όμως ο Τσιλέπης ήταν σε ετοιμότητα. Ο Αρνίδης από πλευράς φιλοξενούμενων προσπάθησε να απειλήσει στο 20’ με τον Λέσι όμως να μπλοκάρει. Με την συμπλήρωση των 30’ ήρθε το δεύτερο γκολ αυτή την φορά με τον Γουγουτσά ο οποίος με ένα πλασέ έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ομάδος βελτιώθηκε κατά πολύ και σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο έγινε πιο απειλητική. Οι τρεις γρήγορες αλλαγές έδωσαν σημαντικές βοήθειες που όμως δεν ήταν αρκετές. Στο 60’ ένα σουτ του Γουγουτσά για την Νικόπολη πέρασε άουτ και μερικά λεπτά μετά ένα φάουλ με εκτελεστή τον Γεωργιάδη δεν μπόρεσε να βρει εστία. Στο 82’ του αγώνα ο Ζαχαράκης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ που λίγο έλειψε να στοιχίσει στον Τσιλέπη ο οποίος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Σκόρερ:Τσάκαλος (15’), Γουγουτσάς (29’)

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Χατζηαϊβάζογλου, Πατελάκης, Τασουλίδης, Τσαμπαλάκης, Τόλιας, Γενηγιώργης, Ζοσιμίδης

Αλλαγές: Κουτκουδάκης (Παπαδόπουλος) 50’, Κουλλάκου (Τόλιας) 55’, Γεωργιάδης (Πατελάκης) 57’, Τσιμπέρης (Ζοσιμίδης) 79’

ΑΜΣ Νικόπολη:

Τσιλέπης, Binjaku, Ιωαννίδης, Παυλίδης Χ., Καραγκιοζίδης, Ηλιόπουλος, Αρνίδης, Τσάκαλος, Νίτσης, Γουγουτσάς, Δάμη

Αλλαγές:Τζεϊρανίδης (Δάμη) 46’, Δίμτσης (Τζεϊρανίδης) 80’, Κώτσης (Νίτσης) 86’, Παυλίδης Ι. (Γουγουτσάς) 88’

Διαιτησία:Σταυρόπουλος/ Κώτσου/ Πηγαδάς