Ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Αντώνης Μαλλιώρας, σήμερα 30/10, ανακοίνωσε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους, όλοι εμείς  τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αυτά τα χρόνια αλλά και για την συνεργασία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ίδιος:

«Μετά από πολύ σκέψη και με ωριμότητα δηλώνω την παραίτηση μου από το Δ/Σ της Αθλητικής Ένωσης ΕΥΟΣΜΟΥ και από την θέση του Αντιπροέδρου για προσωπικούς λόγους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και πρόεδρο της ομάδας Σπυριαδη Γεώργιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω την ομάδα από την θέση του Αντιπροέδρου,αλλά και για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μια συνεργασία με πρώτο στόχο την καταξίωση της ομάδας στην συνείδηση όλου του φιλάθλου κόσμου.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές,τους ποδοσφαιριστές και όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν τον ζωντανό σύλλογο που λέγεται Αθλητική Ένωση ΕΥΟΣΜΟΥ για την άψογη συνεργασία μας,την στήριξη και την βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οικονομικούς υποστηρικτές μας και στον αγνό φίλαθλο κόσμο που στήριξαν και στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια.

Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Παραμένω ενεργός ως φίλαθλος στην ομάδα που μέσα σε αυτά τα χρόνια και της δίκης μου παρουσίας πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία».