Η Α.Ε.Ευόσμου αγωνίστηκε κόντρα στον Ελευθεριακό στα πλαίσια του πρώτου νοκ-αουτ αγώνα του κυπέλλου ερασιτεχνών όπου πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με ένα γκολ του Μαντζίρη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε πιο δυναμικά με τον Λάμπρου να αιφνιδιάζει την άμυνα μας και να βρίσκεται αρκετά κοντά στην εστία με ένα σουτ που κατέληξε αουτ.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση τη για την ομάδα μας ήρθε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης όπου ο Καρανδρέας με μια κεφάλια έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.

Λίγο αργότερα και ενώ ο χρόνος κατοχής της μπάλας ήταν μοιρασμένος ο Σαμπιασβιλι με μια σέντρα έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 27ο λεπτό με την πιο σημαντική έως τότε στιγμή του παιχνιδιού ο Αχαλινόπουλος με ένα δυνατό χτύπημα στελνει την μπάλα στο δοκάρι 

και μέσα στην «αναστάτωση» η μπάλα πέφτει στα πόδια του Μαντζίρη ενώ η φάση τελειώνει με ένα σουτ του Χιντασέλι το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στην «εκπνοή» του ημιχρόνου (43’)ο Γκάρας με μια κεφάλια από κοντά έστειλε την μπάλα ελάχιστα εκτός εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσουκαλίδης… ανακάτεψε την τράπουλα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να χειρίζεται καλύτερα την μπάλα και να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες.

Στο 55’ ο Ντόκου έστρωσε για τον Σαμπιασβίλι ο οποίος την έστειλε στον Μαντζίρη που με μια κεφάλια έστειλε την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Όπως στο 63’ έτσι και στο 65’ ο Μαντζίρης έψαξε με κεφάλια και πάλι το γκολ με αποτέλεσμα την δεύτερη φορά να «γράφει» το 0-1 που έδωσε και το «εισιτήριο» στην ομάδα μας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με την ομάδα μας να ψάχνει και το δεύτερο γκολ ώστε να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Στο 83’ ο Μαντζίρης και πάλι προσπάθησε με κεφάλια να βρει δίχτυα αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντόκου με μια κεφάλια έστειλε την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Στις καθυστερήσεις 90’+ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν την ομάδα μας με 2 σουτ τα οποία όμως δεν «επέτρεψε» ο Αργυρόπουλος!

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ:Αργυρόπουλος, Σαμπιασβίλι, Τσέλα, Γκάρας, Κυριακίδης, Περτσιούνης, Αχαλινόπουλος, Αθανασιάδης, Μαντζίρης, Καρανδρέας, Χιντασέλι.

Έπαιξαν επίσης: Ντόκου, Κώτσιας, Διαμαντίδης, Αποστόλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ:Παπαδόπουλος, Καρασαββίδης, Τσιτηρίδης, Καραγεώργου, Δεκάκης, Σέφα, Θωμαΐδης, Λάμπρου, Καρακασίδης Ε., Καρακασίδης Α., Φαρμάκης.

Έπαιξαν επίσης: Σακκόγλου, Μητρολίδης, Αθανασιάδης,Σκουρτόπουλος, Ρόκκας.