Ο Κώστας Τσεκούρας ένα «δικό» μας παιδί κλήθηκε στην μεικτή της ΕΠΣΜ και έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Κ14 επικρατώντας με 2-1 της ΕΠΣ Αθηνών στο «Παντελής Μαγούλας» του Βόλου. 

Ο ποδοσφαιριστής μας μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας μεταξύ άλλων για την εμπειρία του, τον αθλητή πρότυπο που έχει. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εμπειρία του με την μεικτή της ΕΠΣΜ:

«Η εμπειρία μου ήταν αξέχαστη, καθώς πήρα μια γεύση για το πως λειτουργούν οι επαγγελματικές ομάδες και την συνέπεια που πρέπει να έχεις όταν είσαι μέλος σε μια εξ αυτών».

Για τα συναισθήματα του που όχι μόνο κλήθηκε αλλά συμμετείχε και κέρδισε τίτλο η ομάδα του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω χρόνο συμμετοχής και συνέβαλα έστω και λίγο στην κατάκτηση του τροπαίου».

Για την εμπειρία του στην προσαρμογή με παιδιά που δεν γνώριζε:

«Αν και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έλειπα λόγω τραυματισμών μπορώ να πω πως προσαρμόστηκα εύκολα και με τα παιδιά αλλά και στις οδηγίες των προπονητών μου».

Για το αν νιώθει περηφάνεια και επιβράβευση για την κλήση του στην μεικτή της ΕΠΣΜ:

«Θεωρώ ως επιβράβευση την κλήση μου, για τον χρόνο αλλά και τις προπονήσεις που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, ελπίζω αυτή η διάκριση να είναι μόνη η αρχή, σίγουρα νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου»!

Τέλος μας είπε για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή:

«Μου αρέσει πολύ ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της σκληρής δουλειάς και των τεράστιων θυσιών που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα».