Μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου στην Α1 μερικοί εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με την πορεία που ακολούθησαν, τους βαθμούς που συγκέντρωσαν, ενώ ταυτόχρονα μίλησαν για τους στόχους και την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Αλέξανδρος Καρανδρέας:

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς, βρισκόμαστε στην 2ηθέση και έχουμε δείξει ότι διατηρούμε μια σταθερή πορεία μέχρι στιγμής. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν έχουμε επιτύχει ακόμη τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Η Α1 είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, κάτι το οποίο φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα όπου πολλές ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά. Συνεχίζουμε επίσης και στον θεσμό του κυπέλλου, κάτι που αποδεικνύει πως η ομάδα αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την απαιτούμενη συγκέντρωση. Σίγουρα η φετινή πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι. Η καθημερινή δουλειά, η προσήλωση στις προπονήσεις και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί είναι τρία βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Ακολουθεί ένας εξίσου ενδιαφέρον 2ος γύρος όπου θα πρέπει να επιδείξουμε την ίδια αφοσίωση αν θέλουμε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, ο οποίος είναι η παραμονή μας στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να μπούμε σε περιπέτειες. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο και αν έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Δημήτρης Καράμπελας:

Θεωρώ πως η πορεία της ομάδας στον πρώτο γύρο είναι αρκετά καλή. Έχουμε χτίσει μια ομάδα, όπου θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστεί. Οι καθημερινές προπονήσεις σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα, όπου μας χαρακτηρίζει, έχουν φέρει την ομάδα εκεί που είναι. Όσον αφορά τους βαθμούς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε διαχειριστεί καλύτερα κάποια παιχνίδια και να έχουμε συγκεντρώσει παραπάνω βαθμούς, για αυτό και βρισκόμαστε δίκαια στην 2η θέση.

Μάριος Μπαλλίου:

Ήταν ένας ωραίος και δυνατός 1ος γύρος, με την ομάδα μας να φτάνει στους 30 βαθμούς και να βρίσκετε στην 2η θέση του πρωταθλήματος, πράγμα που έχουμε καταφέρει με σκληρή προπόνηση, κόπο και καλό κλίμα. Γνωρίσαμε αγωνιστικά όλες τις ομάδες της Α1 και στο 2ο γύρο θα μπορέσουμε να ‘‘χτυπήσουμε’’ στα μειονεκτήματα τους αντιπάλους μας. Η ομάδα θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς αλλά χάσαμε αρκετούς από ομάδες που θεωρητικά ήταν      ‘‘outsiders’’. Oστόχος της ομάδας μπορεί να είναι η παραμονή στην κατηγορία, παρόλα αυτά προσωπικός μου στόχος είναι η άνοδος στην Γ’ εθνική κατηγορία. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως μπορεί σε αυτή την πορεία πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες όμως όλα αυτά πηγάζουν από την δύναμη και τα θέλω του προπονητή, της Διοίκησης αλλά και όλων των παραγόντων την ομάδας.

Ρενάτο Ντόκου:

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία μας έως τώρα. Αν είχαμε σταθεί λίγο πιο τυχεροί ίσως η ομάδα να είχε κάποιους πόντους παραπάνω. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στον 2ο γύρο θα κρατηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Πασχάλης Μπουλαλάς:

Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, χωρίς αυτό βέβαια να μας επηρεάσει αρνητικά γιατί γνωρίζαμε τις δυνατότητες μας και όλη την σκληρή δουλειά που κάναμε στην προετοιμασία. Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται παιχνίδι με παιχνίδι που γινόμασταν όλο και καλύτεροι, κάτι που φάνηκε άλλωστε από τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε στο τέλος του 1ου γύρου. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι ίσως να είχαμε 3-6 βαθμούς παραπάνω. Στο εξής θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ξεκίνημα του 2ου γύρου που κατά την άποψη μου θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να δώσουμε τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας.