Κάνοντας μια ανασκόπηση στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας καθώς και στα αποτελέσματα ο Ηλίας Ζωμένος, έδωσε μερικές απαντήσεις και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια ενώ τόνισε πως η ομάδα στον δεύτερο γύρο έχει να δώσει 15 … ‘‘τελικούς’’!

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε. Θεωρείτε πως η ομάδα απέδωσε το 100% των δυνατοτήτων της;

Όχι! Κάναμε έναν πολύ κακό πρώτο γύρο και αν δεν συνέλθουμε γρήγορα νομίζω πως δεν μπορούμε να πετύχουμε κανένα από τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Στις πρώτες 15 αγωνιστικές συγκεντρώθηκαν μόλις 12 βαθμοί. Που πιστεύετε ότι οφείλεται αυτή η έλλειψη αποδοτικότητας;

Νομίζω ότι κάναμε κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια ενώ η ομάδα βελτιώθηκε αγωνιστικά έπαιζε με την πίεση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πίεση και χάσαμε πάρα πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αν θέλουμε να έχουμε την τύχη με το μέρος μας και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα και κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας μας.

Έχετε σκεφτεί να κάνετε κάποια μεγάλη αλλαγή στο βασικό σχήμα για να βελτιωθεί η τωρινή αγωνιστική κατάσταση;

Τον Ιανουάριο μεγάλες αλλαγές δεν μπορείς να κάνεις διότι δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί παίκτες διαθέσιμοι. Αν βρούμε κάποια καλή ‘‘περίπτωση’’ που να μας ενδιαφέρει στην ποδοσφαιρική αγορά της πόλης, θα επιδιώξουμε να καλύψουμε το πρόβλημα μας με έναν νέο παίκτη. Αν δεν βρούμε θα συνεχίσουμε ως έχει!

Οι στόχοι σας για τον δεύτερο γύρο ποιοι είναι; Θα παρουσιαστείτε πιο μαχητικοί και θα διεκδικήσετε περισσότερα παιχνίδια;

Οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι! Αν δεν πάρουμε βαθμούς στον δεύτερο γύρο δεν έχουμε καμία ελπίδα να παραμείνουμε στην κατηγορία. Νομίζω ότι ο Ιανουάριος θα είναι πάρα πολύ σημαντικός, ειδικά στα 3-4 πρώτα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε για τον δεύτερο γύρο. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς διότι αν δεν μαζέψουμε βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη για την παραμονή μας. Οπότε θεωρώ πως στον δεύτερο γύρο έχουμε να δώσουμε 15 τελικούς με όλη την σημασία της λέξεως!

Μια ευχή για το νέο έτος;

Υγεία! Τίποτα άλλο!