Μπορεί η αποχή από την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται όμως οι προπονήσεις για τις ομάδες μας δεν σταματούν καθώς πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμες για την ερχόμενη εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση ένα φιλικό παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει τόσο τον προπονητή να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του όσο και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές να διατηρήσουν την φυσική τους κατάσταση!

Σήμερα το μεσημέρι οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου ολοκλήρωσαν την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας, η οποία περιείχε προθέρμανση με funnygameαλλά και παιχνίδια κατοχής σε μεγάλους χώρους.Για την Κυριακή 13.01 έχει προγραμματιστεί ένας φιλικός αγώνας με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Ευόσμου στις 14:30 μ.μ. στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου.Όσον αφορά την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, η οστική κάκωση συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Δημήτρη Χατζηαϊβάζογλου, ενώ ο Μιχάλης Τασουλίδης αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στα πλευρά.

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε και η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Ηλία Ζωμένου. Ασκήσεις με κατοχή μπάλας και τελειώματα είχε το πρόγραμμα για σήμερα.Αύριο (12.01) η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε μια φιλική αναμέτρηση την ομάδα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου στις 14:30 μ.μ. στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου.Από την μια ο Δημήτρης Καράμπελας ταλαιπωρείται από μια θλάση, ενώ από την άλλη οι τραυματίες Λαφτσίδης Μ. και Καρανίκας έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Σάββατο 12.01

Α.Ε Ευόσμου – ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου

Γήπεδο:Δημ. Ευόσμου

Ώρα: 14:30 μ.μ.

Κυριακή 13.01

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου – Εθνικός Ευόσμου

Γήπεδο:Δημ. Ευόσμου

Ώρα: 14:30 μ.μ.