Από την αρχή του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας οι Ελπίδες έδειξαν πως έχουν όλα τα φόντα για να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία …και το έκαναν!

Πανάξια.

Νέα παιδιά που έδωσαν τα πάντα και ανταμείφθηκαν όπως τους έπρεπε.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας έφυγε με το τρίποντο από την Ιωνία νικώντας με σκορ 0-1 και τέρμα που πέτυχε ο Ντέιβις Κουλλάκου τον Μαγνησιακό.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πολλές οι ευκαιρίες και έλειψαν οι κλασσικές φάσεις, παρόλα αυτά μετράμε μια κεφαλιά του Τόλια στο 23’ που πέρασε άουτ και ένα σουτ του Κωτσούλα στο 41’. Μια καλή στιγμή για τον Μαγνησιακό ήρθε στο 65’ που όμως εν τέλει πέρασε άουτ. Από μια στημένη φάση προσπάθησαν να απειλήσουν επίσης οι γηπεδούχοι στο 72’ χωρίς αποτέλεσμα. Πέντε λεπτά πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα ο Ζοσιμίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα βγήκε τετ α τετ με τον Τσιμόπουλο που του αρνήθηκε το γκολ, όμως δεν έδιωξε σταθερά με αποτέλεσμα ο Κουλλάκου με κενή εστία….να στείλει τις Ελπίδες στην Α’ και να κάνει το 0-1.

Σκόρερ:Κουλλάκου (85’)

Μαγνησιακός Ιωνίας:

Τσιμόπουλος, Μεζές, Γαϊτανίδης, Μπασδάλας, Μπαλόμπας, Σικαλίδης, Τσίμτσης, Ψάλτογλου, Σιδηρόπουλος, Αντωνιάδης, Άμπαρος

Αλλαγές:Μιχαηλίδης (Ψάλτογλου) 18’, Αβραστιμίδης (Τσίμτσης) 77’

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Παπαδόπουλος, Κωτσούλας, Χατζηαϊβάζογλου, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Τασουλίδης, Κουλλάκου, Τόλιας, Γενηγιώργης, Κουτκουδάκης

Αλλαγές:Αθανασιάδης (Τόλιας) 66’, Ζοσιμίδης (Παπαδόπουλος) 78’, Τσιμπέρης (Κουλλάκου) 87’, Γεωργιάδης (Κουτκουδάκης) 88’

Διαιτησία:Τζίκας/ Ντάκος/ Ζουρτουμίδης