‘‘Ως πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου , τόσο εγώ όσο και το Δ/Σ , μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που στηρίχθηκε στο σωστό προγραμματισμό και οργάνωση , και η οποία επισφραγίστηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Γ  ́Εθνική, νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν και συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθειά μας.

Αποδίδουμε τα εύσημα και εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας , και πιο συγκεκριμένα στους προπονητές , στους ποδοσφαιριστές και στον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά , που μετά από συνεχή προσπάθεια η οποία στηρίχθηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς μέσα στο γήπεδο , χάρισαν στην ομάδα αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Η συνολική λειτουργία της Αθλητικής Ένωσης Ευόσμου αναγνωρίζεται από όλους κάτι το οποίο και μας δημιουργεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις απέναντι σε όλους εσάς που μας πιστέψατε και μας πιστεύετε.

Δεν μας φοβίζουν τα δύσκολα , αλλά αντιθέτως μας οπλίζουν με δύναμη και κουράγιο στο να δουλέψουμε περισσότερο σε όλους τους τομείς , ώστε να έρθουν ακόμη καλύτερες ημέρες για το σύλλογο που αγαπάμε και εκπροσωπούμε όλοι μας.

Ευχαριστούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας , αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ομάδα μας και είναι κοντά μας , γονείς και παιδιά της ακαδημίας μας , που χειροκρότησαν και στήριξαν με την δύναμη της φωνής τους σε κάθε παιχνίδι της ομάδας , πιστεύοντας στο όνειρο της Διοίκησης που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους οικονομικούς υποστηρικτές της ομάδας μας .

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και να δώσουμε τα εύσημα σε όλο Διοικητικό προσωπικό , και τους προπονητές της ακαδημίας μας , που και αυτοί στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την όλη προσπάθεια της ομάδας μας .

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια , και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον για την ομάδα μας.’’

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ/Σ

Γ. ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ