Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ομάδας μας, Μαλλιώρα Αντώνη για την άνοδο που επιτεύχθηκε στην Γ’ Εθνική:

«Εναι μια μεγάλη μέρα για όλη την οικογένεια της Αθλητικής Ενωσης Ευόσμου . Για τον σύλλογο και την ιστορία του , για την Διοίκηση , για τους προπονητές , για τους ποδοσφαιριστές, για τους φιλάθλους της , και για όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα και είναι κοντά μας .
Είναι η δικαίωση όλων των προσπαθειών για όλους μας , οι οποίοι ξεκινήσαμε την χρονιά με όνειρα και αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων μας .
Θέλουμε να τους συγχαρούμε και να τους σφίξουμε το χέρι τον καθένα ξεχωριστά .
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων , μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε για το μέλλον και να ονειρευόμαστε .
Εάν η ομάδα μας θέλουμε να υπάρχει ανάμεσα στους μεγάλους , δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε και απλά να παρακολουθούμε τις εξελίξεις , αλλά να διαμορφώσουμε αυτές . Να γίνουμε και εμείς ένα ζωντανό κομμάτι που θα επηρεάζει τις εξελίξεις και στο τέλος , το όποιο αποτέλεσμα να φέρει και την δική μας σφραγίδα , συμμετοχής και προσπάθειας .
Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος μια επιτυχημένης χρονιάς και ανοίγει ένας καινούργιος . Ενας κύκλος που θα προσπαθήσουμε όλοι μας να φέρουμε την καθιέρωση της ομάδας μας στην νέα κατηγορία .
Γιά να το πετύχουμε βέβαια αυτο χρειάζεται συμμετοχή – προσπάθεια – οργάνωση και αποτέλεσμα .
Συμμετοχή απο όσο δυνατόν περισσότερο κόσμο στα κοινά της ομάδας μας . Συμμετοχή και ηθική στήριξη του 2ου μεγαλύτερου Δήμου της Θεσσαλονίκης. Δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα για άλλη μια φορά να παροτρύνω τους ιθύνοντες του Δήμου , να εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να προχωρήσουν σύντομα τα έργα αποκατάστασης του Δημοτικού γηπέδου , που έχουν να κάνουν με την αλλαγή του πλαστικού τάπητα , της περίφραξης , της βελτίωσης του ηλεκτροφωτισμού και των εργασιών σε αποδυτήρια και κερκίδες .
Δηλώνουμε πως δεν είμαστε απέναντι σε κανέναν , αλλά είμαστε μαζί σε όλους για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι προπονητές και ποδοσφαιριστές , θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή την άνοδο σε όσους πραγματικά αγαπούν την ομάδα και βρίσκονται κοντά μας , αλλά πολύ περισσότερο στον πρόεδρο μας Σπυριάδη Γιώργο , ο οποίος δίνει καθημερινά μεγάλο αγώνα για το καλό της ομάδας .
Τελειώνοντας θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους προπονητές , τους ποδοσφαιριστές , τον Τεχνικό Διευθυντή Μανώλη Λαφτσίδη , τον ακούραστο Φροντιστή Πωγωνίδη Φώτη , την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ρένα Μηναρετζόγλου την γραμματειακή υποστήρηξη Θεανώ Ζωμένου , τον υπεύθυνο της ακαδημίας Παντελή Πωγωνίδη , και όλους τους φιλάθλους , για την όλη προσπάθεια η οποία συνοδεύτηκε από την άνοδο της ομάδας μας στην Γ ́ Εθνική .

Εχω αφήσει τελευταία έναν άνθρωπο και προπονητή τον Ηλία τον Ζωμένο , ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα τα τελευταία 8 χρόνια στην ομάδα μας .
Τον ευχαριστώ πολύ .
Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι .»

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Α. ΜΑΛΛΙΩΡΑΣ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ