Με σκορ 0-4 επιβλήθηκε του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης η ομάδα μας στη σημερινή φιλική αναμέτρηση. Η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά στο σκορ με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λάμι. Λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου και συγκεκριμένα στο 33’ ένα δυνατό σουτ του Καρανδρέα καταλήγει στα δίχτυα γράφοντας το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημόπουλος από τα 11 βήματα τριπλασίασε τα τέρματα, ενώ ο Μυλωνάς στην εκπνοή του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στα του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας σημειώθηκε στο 5’ με πλάγιο δυνατό σουτ του Καρανδρέα που μπλόκαρε ο Πλάνος. Στο 15’ ο Θερμαϊκός προσπάθησε να απειλήσει με σουτ στη μεγάλη περιοχή που μπλόκαρε εγκαίρως ο Κύρκου. Στο 17’ μακρινό σουτ του Μπαλλίου πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 19’ η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’ με τον Λάμι σε μια εύστοχη εκτέλεση πεναλντυ να γράφει το 0-1. Στο 22’ ο Ρενάτο έπειτα από μια ωραία μεταβίβαση του Βουτσά δοκίμασε να διπλασιάσει τα τέρματα όμως η αντίπαλη άμυνα αντέδρασε απομακρύνοντας εγκαίρως σε κόρνερ. Στο 33’ ο Καρανδρέας εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λάμι  και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 37’ ο Ρενάτο τροφοδότησε τον Λάμι ο οποίος δοκίμασε ένα σουτ από την μεγάλη περιοχή που φάνηκε να έχει καλές προϋποθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, στο 54’ ο Αποστολίδης απείλησε με πλάγιο σουτ όμως ο Πλάνος μπλόκαρε εγκαίρως. Στο 59’ ο Πεκρής δοκιμάζει με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή να τριπλασιάσει τα τέρματα με τον τερματοφύλακα να του λέει όχι στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 69’ η ομάδα του Θερμαϊκού προσπάθησε να απειλήσει με ένα αδύναμο σουτ να καταλήγει στα χέρια του Σπανόπουλου. Στο 75’ ο Ζαχαράκης κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημόπουλος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-3. Άλλη μια καλή ευκαιρία με σουτ του Κουλάκου μπροστά στην εστία με τον Πλάνο να του αρνείται το γκολ. Λίγο πριν τη λήξη και συγκεκριμένα στο 88’  ο Μυλωνάς εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα για να επιχειρήσει ένα εύστοχο σουτ και να κάνει το τελικό 0-4.

Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Τζότζιος-Συρόπουλος) :

Πλάνος, Τσαρουχάς, Παυλίδης, Παναγουλόπουλος, Ντόκα, Χατζηλούδης, Καπετάνιος, Μπλάτα, Ντεμολάρι, Κιτσούκης, Πιστόπουλος

Επίσης αγωνίστηκαν οι :

Μαναβίδης, Αρσενίδης, Σπηλιώτης, Κυριακού, Τσιλιμπόνης, Τσότκας, Παρασκευάς, Βαγγελής, Παππάς, Σταύρου, Βαλσαμής

ΑΕ Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής) :

Σταυρίδης, Κύρκου, Βουτσάς, Καρανδρέας, , Λάμι, Μπαλλίου, Κοσμίδης, Πεκρής, Καπαγιαννίδης, Ντόκου, Πολιανίδης

Επίσης αγωνίστηκαν οι :

Σπανόπουλος, Αποστολίδης, Κουλάκου, Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Κουνουπάκης, Τσιτλακίδης, Δημόπουλος, Παχιός

 

Ακολουθούν στιγμιότυπα από τον αγώνα :