Η ΑΕ Εύοσμου φώναξε «παρούσα» στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία και κέρδισε με 1-0 την Ελπίδα Σαπών με απίστευτο γκολ του Πολιανίδη στο 49ο λεπτό. Μια νίκη αφιερωμένη στους ατυχούς ποδοσφαιριστές μας που βρίσκονται σε αποθεραπεία μετά από δύσκολους τραυματισμούς.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια δυναμική. Στο 7ο λεπτό ο Μπόζης από κοντά πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μπαϊμάκη που σήμερα βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα. Στο 12ο λεπτό ο Μπονέρης με μια κεφάλια από κοντά έφτασε εξαιρετικά κοντά στο γκολ με την μπάλα να περνά αουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζωρτζάκης σουτάρει την μπάλα με την εστία της ομάδας μας να παραμένει ανέγγιχτη, στο 25ο λεπτό η Ελπίδα Σαπών είχε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Ρόμπερτ χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον τελευταίο να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου με αναγκαστική αλλαγή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε. Εύοσμου μπήκε με μεγαλύτερη ψυχολογία και αποφασισμένη για τον γκολ.Ο Πολιανίδης μετά από μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια και ένα γκολ που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα έκανε το 1-0 έφερε την ομάδα μας σε πλεονεκτική θέση.

Η ΑΕ Εύοσμου κράτησε το 1-0 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης έχοντας την κατοχή της μπάλας και χωρίς να κινδυνέψει έως το τέλος της αναμέτρησης παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος!

Α.Ε. Ευόσμου:Μπαϊμάκης, Παχιός, Πολιανίδης,Μακρόπουλος, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου, Βουτσάς, Κιλιντάρης, Καρανδρέας

Έπαιξαν επίσης: Παπακωνσταντίνου, Λάμι, Ζουμπούλης, Σαμπιασβίλι, Καπαγιαννίδης.

Ελπίς Σαπών:Νταφόπουλος, Τσορτανίδης,Τζωρτζάκης, Φούντας, Κωνταρέλης, Σιδηρόπουλος, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Τοπάλι, Robert.

Έπαιξαν επίσης:Μεμετ