Η ΑΕ Εύοσμου μετά από καιρό ταξίδεψε στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Ορφάνι για να αγωνιστεί κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕ Ευόσμου ξεκίνησε καλύτερα και πιο οργανωμένα έχοντας την κατοχή της μπάλας πιέζοντας τον αντίπαλο και με μεγάλη ευκαιρία για γκολ μόλις στο έκτο λεπτό με κεφαλία του Μακρόπουλου. Παρόλο αυτά στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μέγας Αλέξανδρος άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 με σουτ του Λόλη μετά από πλάγιο γύρισμα.

Στο 24ο λεπτό σουτ του Παχιού πέρασε δίπλα από την εστία της αντίπαλης ομάδας, ακόμη μία μεγάλη ευκαρία για την ομάδα μας στο 36ο λεπτό με κεφαλία του Κωνσταντινίδη έπειτα από σέντρα του Παχιού. 

Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει, στο 39ο λεπτό ο Κυριακίδης κερδίζει πέναλτι και ο Κωνσταντινίδης το εκτελεί στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Οι Ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ευόσμου εκμεταλλευόμενοι όλες τις ευκαιρίες και με καλές συνεργασίες συνέχιζαν να πιέζουν τους γηπεδούχους με τον Μπονέρη στο 55ο λεπτό να σουτάρει και τον τερματοφύλακα του αντιπάλου να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 60ο λεπτό με δύο συνεχόμενες φάσεις ο Κωνσταντινίδης σουτάρει την και πάει στα χέρια του τερματοφύλακα ενώ στην ίδια φάση ο Μπονέρη στέλνει την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για προβάδισμα!

Στο 80ο λεπτό η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο μετά από υπόδειξη του διαιτητή για κόκκινη κάρτα στον Βουτσά, ενώ η εστία του Μπαϊμάκη δεν κινδύνευε ιδιαίτερα. Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα στον Τουρασανίδη και ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε και αυτός με δέκα αθλητές!

Στο 84ο λεπτό σουτ του Λάμι που είχε μπει μόλις λίγα λεπτα νωρίτερα σαν αλλαγή με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Η ΑΕ Ευόσμου δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από την Καβάλα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Μπαϊμάκης, Παχιός, Πολιανίδης, Μακρόπουλος, Κυριακίδης, Κουλάκου,Ντόκου, Βουτσάς, Κωνσταντινίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης

Αγωνίστηκαν επίσης:Σέφα, Λάμι, Κουλάκου, Εμμανουηλίδης, Κιλιντάρης, Σαμπιασβίλη.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ:Τοπαλίδης, Τουασανίδης, Πολίτης, Ζάντσιος, Τσιάτρης, Σιάκκας, Χατχηκυριάκου, Λασπατζής, Αραμπατζής, Λόλη, Κουκουτσής

Αγωνίστηκαν επίσης:Τσακιρίδης, Λαπούσι, Αλεπίδης.