Ο Μάριος Μπαλλίου ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής ανόδου με ενεργή συμμετοχή στους περισσότερους αγώνες. Ο σέντερ μπακ της ομάδας μας γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου το 1997 (ετών 23).

Τι σε έκανε να έρθεις στην ΑΕ Ευόσμου;

Την απόφαση να ενταχθώ στην οικογένεια της ΑΕ Ευόσμου την πήρα, γνωρίζοντας ότι η ομάδα ανέκαθεν είχε ένα πολύ όμορφο και ζεστό κλίμα στα αποδυτήρια και σε συνδυασμό με τον προπονητή Κώστα Κορμαρή μου ήταν ακόμη πιο εύκολο

Η καλύτερη στιγμή σου στην ομάδα;

Η καλύτερη στιγμή για μένα στην ομάδα ήταν η άνοδος στην Γ Εθνική.

Είχες ένας τραυματισμό την περσινή χρονιά, τον έχεις ξεπεράσει;

Το κομμάτι του τραυματισμού μου ήταν πολύ δύσκολο, καθώς ήξερα ότι το χέρι μου δε θα ξανά επανέλθει. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Με βοήθησε πάρα πολύ ο γιατρός που με χειρούργησε Τοψής Δημήτρης, που μέχρι και σήμερα με παρακολουθεί αλλά και το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιόκοσμος, που με τις κατάλληλες θεραπείες καταφέραμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Μετά από 5 μήνες αφού επιτέλους μπορούσα να πιάσω με ευκολία ένα ποτήρι νερό, σιγά σιγά ξεκίνησα να γυμνάζομαι. Με μεγάλη προσοχή βέβαια, μέχρι την στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία ήμουν έτοιμος. Βέβαια, το πρόβλημα που παρέμεινε και οι πόνοι πλέον θα με συνοδεύουν για αρκετό καιρό ακόμα. Με βοήθησε πάρα πολύς κόσμος και τους ευχαριστώ όλους έναν προς έναν.

Πως περνάς την καραντίνα σου; Ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα εκτός της ομάδας;

Τον χρόνο της καραντίνας τον περνάω δουλεύοντας από το σπίτι κυρίως και φυσικά ακολουθώ πρόγραμμα συντήρησης όλο αυτό τον καιρό.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για το νέο έτος;

Ο προσωπικός μου στόχος, αφού καταφέρουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που βιώνουμε, είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε μια καλή πορεία.

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής και γιατί;

Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής είναι ο Zlatan Ibrahimović για την αμείωτη απόδοση του στο γήπεδο και το καυστικό του ύφος.

Ένα μήνυμα στον κόσμο για αυτές τις δύσκολες μέρες;

Να είναι ψύχραιμοι και να μην αφεθούν. Η κατάσταση αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει και δεν πρέπει να μας αφήσει κουσούρια.