Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε η ομάδα μας απέναντι στον Ηρακλή Αμμουδιάς για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ ο Ξανθόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε μόλις άουτ.
Στο 8’ σέντρα του Λαμι ο Αντωνακόπουλος με κεφάλια έστειλε την μπάλα άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Λαμι στο 27’.Η μόνη ευκαιρία που φάνηκαν απειλητικοί οι γηπεδούχοι ήταν στο 42’ όταν ένα σουτ του Κωνσταντίνου η μπαλα κόντραρε στα σώματα και πέρασε κόρνερ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φιλάνε του πρώτου μέρος.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για την ομάδα μας, καθώς κεφάλια του Αντωνακόπουλου πέρασε μόλις αουτ, στο 65’ ο Αντωνακόπουλος ήταν πάλι απειλητικός όταν μετά από σέντρα του Ξανθόπουλου έπιασε την κεφάλια αλλά η μπαλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Γάκη.


Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 90’ όταν σουτ του Αχαλινόπουλου κόντραρε, με την μπάλα να πέρνει περίεργη τροχιά και να κατευθύνεται στο παραθυράκι τις εστίας , αλλα τον Κουτογλίδη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να την διώχνει σε κόρνερ,με το 0-0 να είναι το τελικό σκορ και τις ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ:Αργυρόπουλος,Αχαλινόπουλος,Μαργαρίτης,Κυριακίδης, Τρόκας, Περτσιούνης, Καρατζάογλου, Αντωνακόπουλος, Ντόκου, Λάμι, Ξανθόπουλος

Έπαιξαν επίσης: Τσέλα , Πολίτης