Η ομάδας μας υποδέχθηκε τον Ιωνικό στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι όπου έλειψε το γκολ. Μέτριο πρώτο μέρος για τη «μπλαουγκρανα», που πίεσε πολύ στο δεύτερο αλλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε για τον Ιωνικό στο 12’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι, ενώ στο 33’ ο Αργυρόπουλος επενέβη και έσωσε την εστία του όπως και στο 44’, σε ένα «φτωχό» για την Α.Ε. Εύοσμου πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο με το γκολ να…αγνοείται.

Στο 53’ ο Πολίτης με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα εκτος εστίας. Στο 65’ ο Περτσιούνης απείλησε από μακριά, όπως και ο Καρατζάογλου τρία λεπτά αργότερα χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα. Στο 80’ ο Τάνγκου σούταρε με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ, ενώ ούτε η κεφάλια του Ντόκου στο 83’ δεν βρήκε στόχο. Δυο λεπτά αργότερα ο Καρατζάογλου απώλεσε μια καλή ευκαιρία, την τελευταία της ομάδας μας στο παιχνίδι.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Αργυρόπουλος,Αχαλινόπουλος, Τανγκου, Κώτσιας,Γκάρας, Περτσιούνης,Χιντασέλι, Διαμαντίδης, Μαντζίρης, Σαμπιασβίλι,Καρατζάογλου.

Έπαιξαν επίσης:Ντόκου, Τσέλα, Καρανδρέας.

Ιωνικός:Τσοτουλίδης, Κακούρος, Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Λιόντας, Κατσαμακίδης, Νόϊκος, Τσακίρης, Καχαγιάς, Πολίτης, Κολέτσι.