Ο Λεωνίδας Αχαλινόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Α.Ε.Ευόσμου μεταξύ άλλων, για την μέχρι τώρα εμπειρία του στην ομάδα μας, την πορεία σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή που έχουμε σε αυτά τα 3 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα και πιστεύουμε στο πλάνο και στους εαυτούς μας, η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Για το κύπελλο,είναι και αυτός ένας στόχος που έχουμε, αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι με τον Αία Ευόσμου, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Οι πρώτες εντυπώσεις στα αναγνωριστικά αυτά παιχνίδια με τους αντιπάλους:

«Το πρωτάθλημα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο,το περιμέναμε. Όλες οι ομάδες είναι καλές και πρέπει να παλέψεις μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδίσεις».

Κατά ποσό επηρέασε η καθυστέρηση της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων:

Σίγουρα η καθυστέρηση επηρέασε αρνητικά την δική μας ομάδα,αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια το έχουμε συνηθίσει αυτό και το περιμένουμε, τις συνεχείς αναβολές και εκδικάσεις υποθέσεων και τις καθυστερήσεις».

Για το κλίμα της ομάδας:

«Στην ΑΕ Ευόσμου εγώ προσωπικά συνάντησα μια οικογένεια. Όλα τα παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και αυτό το καλό κλίμα βγαίνει και προς τα έξω. Ο βασικός μας στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Με μια τέτοια διοίκηση, τους προπονητές και ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο».

Πρόσθεσε:

«Θα ήθελα εν κατακλείδι να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».