Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά ακαδημιών της Α.Ε Ευόσμου ‘‘Βαγγέλης Εμμανουηλίδης’’.

Το τουρνουά ακαδημιών της Α.Ε Ευόσμου ‘‘Βαγγέλης Εμμανουηλίδης’’ έχει πλέον καθιερωθεί και διεξήχθη με επιτυχία για 6η συνεχόμενη χρονιά στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Βαγγέλη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 6ου τουρνουά ακαδημιών της Α.Ε ΕΥΟΣΜΟΥ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα μας και με τον δικό σας τρόπο ο καθένας συνέβαλλε ώστε αυτό το τριήμερο να εξελιχθεί σε μια ποδοσφαιρική γιορτή , και να αναπτυχθούν σχέσεις μεταξύ ομάδων,προπονητών και παιδιών.

Παρόλα αυτά οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να έχουν διεξαχθεί χωρίς τις παρακάτω ομάδες τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους:

Έσπερος Τερψιθέας , Κεραυνός Ωραιοκάστρου,Νικοπολη,Νίκη Ευκαρπιας,Ομόνοια Σταυρουπολης,Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, Παύλος Μέλας, ΠΟ Ξηροκρήνης,Αναγέννηση Χαλκηδόνας, ΑΡΗΣ, Δόξα Ελπίδος, Εθνικος Μετεωρων, Παναθηναϊκός, ΑΙΑΣ ,Ακαδημία Ντίνος Κούης, Εθνικος Ευόσμου ,Οδυσσέας Κορδελιού , Ελευθεριακός, Ατέρμων FC, ΙΕΚ Δέλτα , Καμπανιακός, Ηρακλής,Δόξα Ρετζικιου, Ακρίτες Συκεών, ΠΑΣ Αρσακλής, ΑΣ Άσσηρος, ΑΣ Νεάπολης, Ελπίδα Τούμπας, Πρωτέας, Φίλυρο, ΓΣ Ηλιούπολης, Νέα Πολιτεία Ευόσμου.

Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εθελοντικά μας βοήθησαν:

την Φανή Πωγωνίδου,την Ευη Πωγωνίδου, τον Αποστολή Χριστοφορίδη, την Ελένη Ορφανοπούλου αλλά και τα παιδιά της Β’ Ομάδας.

Ένα ακόμη ευχαριστώ:

Στην νοσηλεύτρια της ομάδας μας Ιωάννα Χατζηευστρατίου που βρέθηκε στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου όλο το 3ήμερο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες,στον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού ΕΥΟΣΜΟΥ που είχε φροντίσει να είναι έτοιμες οι γηπεδικές εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή του τουρνουά.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

όλους τους υποστηρικτές για την ευγενική προσφορά τους.

Τέλος σημαντικό παράγοντα αποτέλεσαν και όλοι οι προπονητές και το προσωπικό της Α.Ε Ευόσμου για την οργάνωση αυτού του τουρνουά…σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε το τουρνουά ‘‘Βαγγέλης Εμμανουηλίδης’’ να διεξάγεται για πολλά ακόμη χρόνια.