Το τουρνουά ακαδημιών της Α.Ε Ευόσμου ‘‘Βαγγέλης Εμμανουηλίδης’’ έχει πλέον καθιερωθεί και διεξάχθηκε με επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Βαγγέλη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 3ου τουρνουά ακαδημιών Α.Ε Ευόσμου θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση που δείξατε στο κάλεσμα μας και με τον δικό σας τρόπο ο καθένας συνέβαλλε ώστε αυτό το τριήμερο να εξελιχθεί σε μια ποδοσφαιρική γιορτή όπου οι μικροί μας αθλητές μέσα από χαρές αλλά και στεναχώριες καταλαβαίνουν την αξία του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να έχουν διεξαχθεί χωρίς τις παρακάτω ομάδες τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους:

Μύγδονας, Μπέμπηδες Ν. Ιωνίας, Ατέρμων, ProSoccer, Πρωτέας, Ηλιούπολη, Μακεδών, Ομόνοια Σίνδου, Δόξα Ελπίδος, Κούης, Μ. Αλ. Καλοχωρίου, Αίας, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Κένταυρος Λαγκαδά, Μ. Αλ. Αγ. Μαρίνας, Εθνικός Ευόσμου, Ατρόμητος Π. Αγιονερίου, Έσπερος Τερψιθέας

Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εθελοντικά μας βοήθησαν: 

την Άννα Βερυκόκου, την Ελευθερία Σκονδριάννη, την Φανή Πωγωνίδου, την Ευαγγελία Τσιόγκα, την Δήμητρα Καστρίτση, τον Αποστόλη Χριστοφορίδη, τον Γιάννη Κουζώφ αλλά και τα παιδιά του τμήματος Κ-16 της ακαδημίας μας και τους παίκτες των Ελπίδων Α.Ε Ευόσμου.

Ένα ακόμη ευχαριστώ:

στους Εθελοντές Διασώστες ‘‘ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α’’ που βρέθηκαν στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου όλο το 3ήμερο προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

όλους τους υποστηρικτές για την ευγενική χορηγία τους.

Τέλος σημαντικό παράγοντα αποτέλεσαν και όλοι οι προπονητές και τα μέλη της Α.Ε Ευόσμου για την οργάνωση αυτού του τουρνουά…σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε το τουρνουά ‘‘Βαγγέλης Εμμανουηλίδης’’ να διεξάγεται για πολλά ακόμη χρόνια.