Τους πολυπόθητους 3 βαθμούς κατόρθωσαν να αποσπάσουν οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου από τον Εθνικό Μετεώρων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με γκολ του Μιχάλη Τασουλίδη και του Δημήτρη Γενηγιώργη πήραν το παιχνίδι!

 

Το πρώτο ημίχρονο δεν επιφύλασσε εκπλήξεις καθώς οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο Εθνικός Μετεώρων προσπάθησε από πολύ νωρίς στο 2’ να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 14’ ακυρώθηκε γκολ για οφσάιντ! Στο 19’ ο Πατελάκης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ για τις Ελπίδες και στο 31’ ο Κουτκουδάκης δοκίμασε και αυτός την ‘’τύχη’’ του από μακριά , με το σουτ να καταλήγει στην αγκαλιά του Χατζόπουλου.

Ημίχρονο ..και 0-0.

Ένα μόλις λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 46’ ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Μήτσκα να κάνει το 0-1. Στο 50’ ο Βασίλης Σταυριανίδης πραγματοποίησε διπλή αλλαγή για τις Ελπίδες θέλοντας να αντιδράσει άμεσα! Ο Καμήλιαλης άφησε την θέση του στον Γιάννη Μιχαλάκο και ο Βαγγέλης αποχώρησε για να μπει ο Δημήτρης Γενηγιώργης. Οι Ελπίδες προσπαθούσαν να αντιδράσουν στο εις βάρος τους 0-1, με τον Τσαμπαλάκη να προσπαθεί ένα καλό σουτ στο 52’ και τον Αθανασιάδη να αστοχεί από κοντά έπειτα από μια όμορφη ενέργεια του Τασουλίδη. Ο Εθνικός ξεκίνησε τις αλλαγές του στο 61’ όπου ο Σιανλής άφησε την θέση του στον Πάσχο Κ. Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 65’ ο Γενηγιώργης επιχείρησε ένα καλό σουτ που όμως βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι..μια αρκετά καλή ευκαιρία για να γίνει το 1-1! Στο 70’ η ομάδα των Μετεώρων έκανε δύο τις αλλαγές της, όταν ο Βήττος αποχώρησε για να μπει στο παιχνίδι ο Παπαγιαννίδης. Έπειτα από το γκολ που σημείωσε ο Μήτσκας ο Εθνικός δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι.

Οι Ελπίδες εν αντιθέσει έψαχναν διαρκώς το 1-1..με τον Τσαμπαλάκη να έχει μια ακόμη χαμένη ευκαιρία στο 80’. Τρία λεπτά αργότερα ο Βουλγαράκης μπήκε στη θέση του Μπέρμπερι για τον Εθνικό, και ο Τόσκας στην θέση του Πατελάκη για τις Ελπίδες. Δυο λεπτά πριν να συμπληρωθούν τα 90’ ο Εθνικός Μετεώρων είχε μια καλή ευκαιρία που όμως μπλόκαρε ο Λέσι. Όλα έδειχναν πως οι Ελπίδες δεν θα ξεκινήσουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, όταν στο 89’ ο Μιχάλης Τασουλίδης με ένα μακρινό δυνατό σουτ έκανε το 1-1! Αμέσως μετά ο Εθνικός έκανε τέσσερις τις αλλαγές του με τον Μήτσκα να αφήνει την θέση του στον Πάσχο Δ. Δεν είχαν συμπληρωθεί καν τα πρώτα δυο λεπτά των καθυστερήσεων και ο Δημήτρης Γενηγιώργης στο 90+2’, που ήρθε από τον πάγκο έδωσε την λύση.Επιχείρησε ένα επίσης δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και αυτή την φορά βρήκε εστία γράφοντας το τελικό 2-1 για τις Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου που έκλεισαν τις αλλαγές τους δυο λεπτά πριν το τέρμα όταν ο Γαλάνης μπήκε στο ματς στη θέση του Ζοσιμίδη.

 

Σκόρερ:Μήτσκας (46’), Τασουλίδης (89’), Γενηγιώργης (90+2’)

 

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου(Βασίλης Σταυριανίδης):

Λέσι, Κωτσούλας, Πατελάκης, Ζαχαράκης, Τσαμπαλάκης, Κουτκουδάκης, Ζοσιμίδης, Τασουλίδης, Καμήλιαλης, Βαγγέλης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Μιχαλάκος (Καμήλιαλης) 50’, Γενηγιώργης (Βαγγέλης) 50’, Τόσκας (Πατελάκης) 89’, Γαλάνης (Ζοσιμίδης) 90’

 

Εθνικός Μετεώρων:

Χατζόπουλος, Ζαχαρίκος, Κολιός, Παπακώστας, Κατζικας, Μπεμπερι, Τσαβδαρίδης, Μεγαλίδης, Μήτσκας, Βήττος, Σιανλής

ΑΛΛΑΓΕΣ:Πάσχος Κ.(Σιανλής) 61’, Παπαγιαννίδης (Βήττος) 70’, Βουλγαράκης (Μπέρμπερι) 83’, Πάσχος Δ. (Μήτσκας) 89’