Η Διοίκηση της Α.Ε Ευόσμου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κιλιντάρη.

Ο νεαρός μέσος που θα φορέσει την φανέλα της Α.Ε. Ευόσμου, πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη αρκετές «εικόνες» από το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής όπου και αγωνίζεται η Α.Ε. Ευόσμου.Είναι γεννημένος το 2001, έχει αγωνιστεί στην Δόξα Θεολόγου Ποτού και τον Δεκέβρη του 2019  επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και στον Ποσειδώνα Καλαμαρίας όπου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. H επόμενη σεζον τον βρήκε στον Μαραθώνα Καλαμαρίας.

Δημήτρης Κιλιντάρης:

«Ήρθα για να βοηθήσω όσο μπορώ στην προσπάθεια της ομάδας να εδραιωθεί στην κατηγορία και γιατί όχι να παμε ακόμη ψηλότερα.Οι υπεύθυνοι της ομάδας μου έδειξαν εμπιστοσύνη για αυτό και εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για να τους δικαιώσω για την επιλογή τους και να πετύχουμε τους στόχους μας.Πριν ενάμιση χρόνο είχα ξαναπαίξει στην ίδια κατηγορία και όμιλο.Πιστεύω πως μπορώ να δώσω λύσεις εκεί που η ομάδα με χρειάζεται».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ εθνικής ξεπερνώντας τις δυσκολίες της πανδημίας. Προσωπικά έχω τις δικές μου φιλοδοξίες να παίξω απέναντι σε ιστορικές ομάδες, να πάρω εμπειρίες και να γνωρίσω την διάκριση! 

Τέλος θέλω να ευχηθώ υγέια σε όλο τον κόσμο!»

Η ομάδα της ΑΕ Εύοσμου εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο του μεταγραφικο απόκτημα, Δημήτρη Κιλιντάρη!