Στην πρώτη του συνέντευξη ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Κορμαρής μοιράζεται σκέψεις και απόψεις απαντώντας στις παρακάτω ερωτήσεις: 

1. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για την φετινή χρονιά;

Ο στόχος της ομάδας, όπως τον έθεσε ο τεχνικός διευθυντής και η Διοίκηση το καλοκαίρι, είναι η παραμονή στην κατηγορία.

2.Θεωρείτε πως η φετινή Α1 είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρυσι;

Δεν έχω εικόνα για το περσινό πρωτάθλημα. Φέτος βλέπω ότι σε κάθε παιχνίδι, οποιασδήποτε ομάδας όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. 

3.Είστε ικανοποιημένος με το ρόστερ σας; Λαμβάνοντας υπόψιν τις αποχωρήσεις και τις νέες προσθήκες.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μας. Είναι πάνω από όλα σωστοί χαρακτήρες, ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανοί ποδοσφαιριστές. Τους στηρίζουμε, τους σεβόμαστε και του αγαπάμε απόλυτα. Οφείλουμε επιπλέον να τους δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, γιατί ξέχωρα από τα αποτελέσματα, αν και ερασιτέχνες, με μηδαμινές ή μηδενικές απολαβές είναι απόλυτα συνεπείς στις προπονήσεις τους. Αφήνουν τις δουλειές τους, τις οικογένειες τους και τον ελεύθερο τους χρόνο για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας. Είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και είναι απαραίτητο να το γνωρίζουν όλοι.

4.Πιστεύετε πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στα playoffμε βάση της μέχρι τώρα πορείας της;

Η ομάδα είναι προσηλωμένη στην κάθε προπόνηση και στον κάθε αγώνα ώστε να πετύχει τον στόχο της.

5.Τι στοιχεία πρέπει για εσάς να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να διεκδικήσει θέση βασικού;

Στην ομάδα μας δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Όλοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της. Είναι κάποιοι που παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και άλλοι λιγότερο, ανάλογα με τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται, την τακτική μας, το εκάστοτε παιχνίδι αλλά πάνω από όλα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

6.Ποια είναι η γνώμη σας για το μέτρο των νέων;

Έχω ξαναπεί ότι στο ποδόσφαιρο και γενικά στα αθλήματα δεν πρέπει να αγωνίζονται αθλητές υποχρεωτικά, λόγω συγκεκριμένων υποχρεωτικών μέτρων διότι πάνω από όλα αυτό κάνει κακό στους ίδιους τους αθλητές. Οι πιο ικανοί, ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να αγωνίζονται. Αν αυτοί είναι μικροί, θα είναι μεγάλη επιτυχία, απλά εμείς οι προπονητές και συγκεκριμένα στις ακαδημίες θα πρέπει να προετοιμάζουμε τους μικρούς παίκτες τόσο καλά ώστε όταν φτάσουν στις αντρικές ομάδες να μην έχουν ανάγκη υποχρεωτικά μέτρα για να παίξουν, αλλά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής με την αξία τους.

7.Αποτελεί πρόκληση για εσάς η Α1;

Όχι, καμία πρόκληση. Για εμένα πρόκληση είναι η καθημερινή προπόνηση της ομάδας σε όποια κατηγορία και αν προπονώ.