Ο Κώστας Κορμαρής, προπονητής της ομάδας μας μίλα μεταξύ άλλων για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, την φυσική κατάσταση των πορδφαιριστών αλλά και το παινίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

1)Πιστευετέ ότι επηρεασε ο χρόνος αποχής απο την α γνωστική δράση τους παίκτες;

«Mετά από 4 μήνες αποχής από τις προπονήσεις και τους αγώνες είναι σίγουρο ότι οι ποδοσφαιριστές είναι επηρεασμένοι σωματικά αλλά και ψυχικά και θα χρειαστεί προσπάθεια και προσοχή από ολους για να επανέλθουν σε υποφερτή κατασταση».

2)Ποσό δύσκολο είναι για μια ομάδα να επανέλθει στην φυσική κατάσταση που ήταν πριν το τελευταίο λοκνταουν;

«Είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε οι ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν ξανά πλήρως την φυσική κατάσταση που είναι απαραίτητη».

3)Πιστεύετε ότι μετά από τέτοια αποχή ήταν σωστή απόφαση να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση ;

«Σε όλη την διάρκεια της πανδημίας ακολουθούσαμε τις εντολές των ειδικών και όταν δόθηκε η άδεια να ξεκινήσουμε ακολουθώντας τις οδηγίες και τα ιατρικά πρωτόκολλα το κάναμε με μεγάλη μας χαρά».

4)Πως νιώθεται εσείς προσωπικά για την επιστροφή στους αγώνες;

«Πραγματικά νιώθω χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσω τους παίχτες μας να ξεπεράσουν αυτήν την δύσκολη κατάσταση που βιωνουν ».

5)Ένα σχόλιο για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στην επανέναρξη οπότε οποιοδήποτε σχόλιο είναι παρακινδυνευμένο. Εύχομαι υγεία και να έχουμε ένα καλό υπόλοιπο πρωταθλήματος».