Σέ ένα όπως αποδείχθηκε ντερμπι εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης η ΑΕ Ευόσμου έχασε στις λεπτομέρειες με τελικό σκορ 3-2.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το ίδιο δυναμικά αφού στο 9ο μόλις λεπτό ήρθε η πρώτη απόπειρα για γκολ από τον Μπαϊκαρά που τελικά κατέληξε αουτ. Στο 15ο λεπτό ο Καρανδρέας άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο, χωρίς κάποια φάση να απασχολεί ιδιαίτερα, μέχρι το 30ο λεπτό, όταν ο Ντόκου με ένα σουτ από την μικρή περοχή προσπάθησε να βρει το γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με  ένα διφορούμενο πέναλτι που χρεώθηκε στον Κουλάκου οι αντίπαλοι και συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος έφεραν το παιχνίδι στα ίσα κάνοντας το 1-1.

Με την ένταση του πρώτου ημιχρόνου να συνεχίζεται και ένα καλό θέαμα για όσους παρεβρέθηκαν στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κορμαρή θέλησαν αρκετές φορές να απειλήσουν την εστία των αντιπάλων έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 70ολεπτό κεφαλιά του Γεωργιάδη έφερε προηγούμενο τον Νέστο διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπονέρης πετυχαίνει το 2-2 μετά από μία πολύ όμορφη σέντρα του Πολιανίδη.

Έξι λεπτά αργότερα (78’) ο Μπαϊκαρά έκανε το τελικό 3-2.

Η ΑΕ Ευόσμου παρατάχθηκε με τους:Μπαϊμάκη, Παχιό, Πολιανίδη, Μακρόπουλο, Κύρκου, Κουλάκου, Ντόκου, Βουτσά, Κιλιντάρη, Καρανδρέα, Μπονέρη.

Έπαιξαν επίσης: Δημόπουλος, Καπαγιαννίδης, Σέφα, Θωμαϊδης

 Ο Νέστος Χρυσούπολης παρατάχθηκε με τους:Αθανασίου, Γαβριήλ, Μουτζούρογλου, Μπάμπουρας, Φραγκούλης, Δόντσος, Ποδάρας, Μπαϊκαρά, Τζαμπέγια, Μενίκου, Παπαδόπουλο. 

Έπαιξαν επίσης:Ράμο,Σαμαράς.