Αγροτικός Αστέρας και Α.Ε.Ευόσμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 στο «Δημήτρης Κοντικάκης», με το σύνολο του Γιώργου Τσουκαλίδη να κρατά το μηδέν γι’ ακόμη ένα παιχνίδι και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για την ομάδα μας, με το σουτ του Ντόκου το οποίο κατέληξε εκτός. Στο 11′ ο Τσίτας απείλησε για τον Αγροτικό, αλλά ο Αργυρόπουλος ήταν σε σωστή θέση, ενώ παρόμοια επέμβαση έκανε και στο 20′ σε εκτέλεση φάουλ.

Ο Αστέρας απείλησε σε 34′ και 39′ αλλά βρήκε και πάλι τον Δημήτρη Αργυρόπουλο σε απόλυτο ετοιμότητα, με το μηδέν να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με φάση για την ομάδα μας, καθώς το σουτ του Ξανθόπουλου από κοντά πέρασε εκτός εστίας, όπως και η κεφαλιά του Αντωνακόπουλου ένα λεπτό μετά 49′. 

Η μεγαλύτερη φάση για την Μπλαουγκράνα σημειώθηκε στο 52′ με την κεφαλιά του Τρόκα να περνά λίγο εκτός από πλεονεκτική θέση.

Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 89′, όταν το σουτ του Τσέλα πέρασε ελάχιστα εκτός, για να μείνει αυτό το 0-0 έως το φινάλε.

Α.Ε.ΕΥΟΣΜΟΥ: Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος, Τάνγκου, Κυριακίδης, Μαργαρίτης, Τρόκας, Ξανθόπουλος, Αντωνακόπουλος, Ντόκου, Καρατζάογλου, Πολίτης.

Έπαιξαν επίσης:Ιορδανίδης, Λάμι, Περτσιούνης, Τσέλα.