Ήταν πολλοί αυτοί που δεν μας πίστεψαν, αυτοί που μας αμφισβήτησαν…αυτοί που θεωρούσαν πως δεν υπάρχει ‘‘γυρισμός’’ όμως η Α.Ε Ευόσμου είναι εδώ και θα παραμείνει εδώ! Το ποδόσφαιρο ως γνωστόν πέρα από ικανότητες χρειάζεται και τύχη…και δεν μπορεί κανείς να πει πως η ομάδα μας χθες δεν είχε. Η Περιστερώνα άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο και κράτησε την υπεροχή της μέχρι και το τελευταία φάση των καθυστερήσεων, εκεί που πολλοί είχαν χάσει τις ελπίδες τους όμως ο Μπουλαλάς βρέθηκε εκεί… και με μια κεφαλιά ισοφάρισε και κράτησε ζωντανή την ομάδα. Ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο που πάλεψε όμως βρήκε σε εξαιρετική ημέρα την πλειοψηφία της ομάδας και έναν Καράμπελα ο οποίος αρνήθηκε να αφήσει την ομάδα του να υποβιβαστεί. Σωτήριες επεμβάσεις, παράταση, 3 αποκρούσεις στην διαδικασία των πέναλτι και πολύ άγχος…όμως η Α.Ε Ευόσμου έχει μάθει να παλεύει!
Στα του αγώνα, η ομάδα της Θύελλας ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα με τον Χαιρόπουλο να κάνει το 1-0 στο 28’ και οι διαμαρτυρίες πως το γκολ λόγω οφσάιντ έπρεπε να μην έχει μετρήσει να μην σταματούν. Παρόλα αυτά το γκολ μέτρησε και η ομάδα μας έπρεπε άμεσα να βρει απάντηση. Μια καλή στιγμή με τον Μπουλαλά στο 39’ κατέληξε κόρνερ έπειτα από επέμβαση του Σαραπατσάνου.
Στην επανάληψη στο 56’ και πάλι ο Μπουλαλάς κατάφερε να γίνει απειλητικός με ένα πολύ καλό σουτ που όμως απέκρουσε έγκαιρα ο τερματοφύλακας. Ένας αγώνας χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες αν εξαιρέσουμε την τεράστια χαμένη στιγμή για τον Πλατάκη ο οποίος είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Καράμπελα. Και εκεί που νομίζαμε πως όλα είχαν τελειώσει ο Μπουλαλάς αιφνιδίασε τους πάντες και με μια κεφαλιά ακριβείας πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1 στο 90+5’ και έστειλε το ματς στην παράταση. Δυο 15λεπτά στα οποία δεν έχουμε να επιδείξουμε καμία σημαντική στιγμή καθώς ήταν πλέον φανερό πως οι δυο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στην διαδικασία των πέναλτι.
Πρώτος εκτέλεσε ο Πλατάκης από πλευράς Περιστερώνας όμως ο Καράμπελας απέκρουσε, ο Παναγιώτης Λαφτσίδης στην επόμενη εκτέλεση ευστόχησε κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας. Στο επόμενο πέλαντι από πλευράς Θύελλας ο Φοινικόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 και αμέσως μετά ο Βασίλης Καλανίδης ήταν αυτός που πέτυχε το 1-2. Ο Καράμπελας είπε όχι και στον Σουμέλα που του αρνήθηκε το γκολ στην επόμενη εκτέλεση και το 1-2 υπέρ της ομάδας μας παρέμεινε, με τον Σαμπιασβίλι Γιώργο να στέλνει την μπάλα άουτ στο επόμενο πέναλτι. Ο Τρόκας στην επόμενη εκτέλεση βρήκε και πάλι απέναντι του τον Καράμπελα και ο Πολυκάρπωφ τον Σαραπατσάνο με το 1-2 να παραμένει μέχρι και την τελευταία εκτέλεση του Σπυρινούδη που έστειλε την μπάλα άουτ βλέποντας την ομάδα του να υποβιβάζεται.
Σκόρερ: Xαιρόπουλος (28’), Μπουλαλάς (90+5’)
Θύελλα Περιστερώνα:
Σαραπατσάνος, Παναγουλόπουλος, Βοβός, Σουμέλας, Παυλίδης, Σπυρινούδης, Πλατάκης, Κατρότσος, Χαιρόπουλος, Γκαμπέσης, Φοινικόπουλος
Αλλαγές: Kostajani(Χαιρόπουλος) 63’, Ιωαννίδης (Γκαμπέσης) 75’, Τρόκας (Κοτρότσος) 83’, Παπαδημητρίου (Kostajani) 110’
Α.Ε Ευόσμου (Ηλίας Ζωμένος):
Καράμπελας, Σαμπιασβίλι Λεβάν, Αγαπητός, Πολυκάρπωφ, Χατζηκυριακίδης, Χαντζιάρας, Μπουλαλάς, Λάμι, Ντόκου, Σαμπιασβίλι Γιώργος, Καρανικόλας
Αλλαγές:Μπατάλης (Λάμι) 66’, Λαφτσίδης Π. (Καρανικόλας) 71’, Λαφτσίδης Μ. (Χατζηκυριακίδης) 75’ , Καλανίδης Β. (Χαντζιάρας) 81’
Διαιτησία:Μαρόπουλος/ Δημητριάδης/ Παπαδόπουλος