Ο Λευτέρης Καρατζάογλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για την νέα σεζόν, την πορεία της ομάδας αλλά και για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου μισό χρόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για την νέα σεζόν και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Είναι μια νέα χρόνια και εμείς μια πολύ διαφορετική ομάδα από την περσινή χρόνια..η ομάδα μπορεί να μην «μάζεψε» το απόλυτο των βαθμών που θα μπορούσε ωστόσο πιστεύω η συνέχεια θα είναι αναλογη της ποιότητας μας..είμαστε μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνος και υπομονή και πιστεύω στο τέλος θα χαμογελασουμε».

Για την επιστροφή του στο γήπεδο και στους αγώνες:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για εμένα..νιώθω χαρούμενος που έχω ξανά την υγεία μου και που επέστρεψα,σε ενεργό ρόλο,στην ομάδα..»

Για τις διάφορες που υπάρχουν στην ομάδα σε σχέση με πέρσι:

«Υπάρχει αρκετή ποιότητα και πλουραλισμός στο επιθετικό κομμάτι κάτι που μας έλειψε την περασμένη σεζόν…δεν μιλάω μόνο για τους επιθετικούς παίκτες της ομάδας μιλάω για το σύνολο..έχουμε γίνει πιο επιθετικοί σαν ομάδα»!

Για την συνέχεια της ομάδας και τα απαιτητικά Παιχνίδια που έρχονται:

«Φτιαχνόμαστε για την συνέχεια…θελουμε να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς να κάνουμε προσθαφαιρέσεις και να δείχνουμε σε όλους ποιοι είμαστε φέτος και τι εχουν να αντιμετωπίσουν»!

Για τους στόχους που έχει θέση η αε Εύοσμου φέτος:

«Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ομάδα που δεν έχει ίδια φιλοσοφία και ίδιους στόχους με εμένα…Θελουμε την διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να πανηγυρίσουμε την άνοδο φέτος! Είναι ξεκάθαρο και φτιαχνόμαστε καθημερινά για να έχουμε χαμόγελα τον Μάιο-Ιούνιο»!