Όπως συνέβη και πριν λίγο καιρό έτσι και σήμερα η Α.Ε Ευόσμου, έδειξε για άλλη μια φορά το ‘‘άλλο’’ της πρόσωπο…το κοινωνικό! Όταν ξεκινάς ένα έργο το να προσπαθείς να το συνεχίσεις και να το βελτιώσεις γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Όπως έχουμε προαναφέρει, ο αθλητισμός οφείλει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων μας και κυρίως των παιδιών. Στα σχολεία το μάθημα της γυμναστικής δυστυχώς δεν μπορεί να διεξαχθεί όπως θα το ήθελαν οι γυμναστές.

Γι’ αυτό τον λόγο η Α.Ε Ευόσμου προσπαθώντας να συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο δώρισε διακριτικά φανελάκια που θα βοηθήσουν στο μάθημα της γυμναστικής.

Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψιν τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε προσφέραμε μια δωρεάν ετησία συνδρομή για την ακαδημία της Α.Ε Ευόσμου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά (2019-2020) που θα δοθεί έπειτα από κλήρωση σε έναν τυχερό μαθητή-αθλητή.

Η παράδοση έγινε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Γιώργο Σαμπελίδη (στην μέση της φωτογραφίας), στον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κ. Παπαδόπουλο Χρήστο (δεξιά στη φωτογραφία) καθώς και στον κ. Αραμπατζή Κωνσταντίνο Υποδιευθυντή του σχολείου (αριστερά στη φωτογραφία).