Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου απέναντι στην Α.Ε Αμπελοκήπων σε έναν αγώνα που έμοιαζε στα μέτρα τους! Παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν και γύρισαν το ματς υπέρ τους ώσπου ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο 90’.

Ένα πρώτο ημίχρονο που δεν έχει να επιδείξει σημαντικές φάσεις. Στο 20’ ο Βαγγέλης προσπάθησε από στημένη φάση να απειλήσει χωρίς αποτέλεσμα για τις Ελπίδες και μερικά λεπτά αργότερα στο 35’ ο Παπαδόπουλος από τα δεξιά επιχείρησε μια ευκαιρία για την ομάδα των Αμπελοκήπων .Ένα λεπτό αργότερα στο 36’ ο Μαυρίδης με ένα δυνατό σουτ έγραψε το 1-0 για την Α.Ε.Α που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Πατελάκης από στημένη φάση προσπάθησε να απειλήσει αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κωστόπουλου.

Στο 57’ ο Βασίλης Σταυριανίδης άνοιξε τις αλλαγές του βάζοντας τον Γιάννη Μιχαλάκο στη θέση του Τόλια. Δύο λεπτά αργότερα ένα ακόμη σουτ του Πατελάκη κατέληξε σε κόρνερ. Οι Ελπίδες φαίνονταν να ελέγχουν τον αγώνα, και στο 61’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Βαγγέλη Αθανασιάδη που από τα δεξιά πέτυχε το

1-1 με ένα πολύ ωραίο τελείωμα. Στο 65’ ο Ζαχαράκης άφησε την θέση του λόγω τραυματισμού στον Χατζηαϊβάζογλου για τις Ελπίδες. Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Ελπίδων που με εκτελεστή τον Ανέστη Βαγγέλη πέτυχαν την ανατροπή και το 1-2. Η πρώτη αλλαγή για την Α.Ε Αμπελοκήπων έγινε στο 71’ όταν ο Βάρδαλης άφησε την θέση του στον Cara, και λίγα λεπτά μετά στο 79’ ο Τασουλίδης αποχώρησε για να περάσει στον αγώνα ο Καμήλιαλης για τις Ελπίδες. Ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς φάσεις και στο 88’ ο Παπαδόπουλος αποχώρησε για να δώσει την θέση του στον Μιχαηλίδη για την ομάδα των Αμπελοκήπων. Στο 90’ από ένα κόρνερ ο Καραγκιοζίδης κατόρθωσε και έκλεψε τους τρείς βαθμούς από την Ελπίδες ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

 

Σκόρερ:Μαυρίδης (36΄), Αθανασιάδης (61΄), Βαγγέλης (70’) (π), Καραγκιοζίδης (90’)

 

Α.Ε Αμπελοκήπων:

Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Καραγκιοζίδης, Βάρδαλης, Καραβάτος, Κύρκος, Χρόνης, Νταρτζαλής, Μαυρίδης, Ανδριανόπουλος, Ντούνης

ΑΛΛΑΓΕΣ: Cara(Βάρδαλης) 71’, Μιχαηλίδης (Παπαδόπουλος) 88΄

 

Ελπίδες Α.Ε Ευόσμου (Βασίλης Σταυριανίδης)

Λέσι, Πατελάκης, Ζοσιμίδης, Ζαχαράκης, Κωτσούλας, Κουτκουδάκης, Τόλιας, Τασουλίδης, Γενηγιώργης, Βαγγέλης, Αθανασιάδης

ΑΛΛΑΓΕΣ:Μιχαλάκος ( Τόλιας) 57’, Χατζηαϊβάζογλου (Ζαχαράκης) 65’, Καμήλιαλης ( Τασουλίδης ) 79’